Ha jövőre az MSZP/E2014-re szavazol, ideológiai meggyőződésből teszed, vagy csak azért, hogy ne a Fidesz nyerjen?
Az igazság az, hogy hiába lesz másik kormány a Fidesz döntéseinek a nagy részét nem tudják megváltoztatni mivel 2/3-al tuti nem fognak nyerni. Sőt rengeteg fideszes komornyik tengődik most olyan pozícióban amik 5-9 évig szólnak.
Másrészről a baloldal még mindig eltörpül a Fidesz szavazógárdája mellett (túlságosan széthúznak) és persze ott vannak a külföldi magyarok, ezen a területen tuti csalni fognak és megfogják bundázni a külföldről érkezett szavazatok számát. Ellenőrizni jóformán nem lehet az onnan érkezett szavazatokat, szerintem ez fogja majd eldönteni végső soron az egészet.
"Akkor a reálbérek emelkedtek, nem adtuk el az országot a külföldi nagytőkének,"
Mitől emelkedett attól hogy bemondták a tévében? Ugyanígy emelkedtek az árak...
Már a privatizációkor szétloptak mindent.
3 párt közül lehet választani, valljuk be, ha bármi másra szavazunk a szavazatunk elveszik.
Van egy kommunista Fidesz, ami mindent államosít, hazudozik, nevetséges demagógiával hülyítik emberek százezreit, és lényegében maffiózók kezébe adják az országot.
Van egy Jobbik, melynek bizonyos nézeteivel már egyetértek, de egyrészt szerintem a gazdasági programjuk tündérmese, másrészt nekem túl szélsőségesek és agresszívak, zsidóznak és cigányoznak állandóan. Vona Gábor pedig maga kijelentette, hogy ők nem demokraták.
Mivel demokrata és liberális vagyok, hozzám az Összefogás áll a legközelebb, az ő nézeteikkel értek egyet a legjobban, akárhogy próbálja a Fidesz lejáratni őket ilyen libás meg hasonló hazugságokkal. Kíváncsi vagyok Orbán "őszödi" beszédeire, remélem egyszer tőle is kiszivárogtatnak valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!