Képes lesz az ellenzéki összefogás legyőzni jövőre a Fideszt? Mi várható?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 20:51
11/16 anonim válasza:
"Olyannyira hogy az ellenzéki összefogás 2014-ben a választási győzelem mellet űrhajót és benne embert küld a Marsra."
A megnyert párt emberei mennek el a Marsra, a jegyük, csak odavelé szólna természetesen! :)
12/16 anonim válasza:
Az lenne a durva tévében le lenne adva, egyesül a MSZP-EGYÜTT és akkor így tévében áll Bajnai meg Mesterházy azt egy ilyen ajtó van befedve zsírpapírral mögöttük, azt a miniszterelnök pedig azt beugrik Gyurcsány Fletó, meg pussy yeah pussy yeah minden azt flitterek, na az mit adna. Amúgy én szocikra szavazok és kb. az egész értelmiségi ismeretségi kör egyetemi tanártól,vállalkozón át,kutatótól kezdve,filmrendezőig, na persze ez sem lesz elég semmire sem, de ez ilyen.
13/16 sni válasza:
Ha az értelmiségi körödnek is ilyen szép a magyar helyesírása, mint neked, akkor legalább ne égesd le egyik oldalt sem azzal, hogy kijelented: rájuk szavazol!
14/16 anonim válasza:
A helyesírás nem minden.
Soha nem értettem az embert miért kell " megalázni, beszólni " csak azért mert ilyen vagy olyan. Ha valakinek rossz a helyesírása akkor mi van? Jól megmondjuk neki a magunkét, attól sokkal jobban lehet érezni magunkat, mert a veszekedésbe beszólásba energia van.
Úgyhogy várom az energetikus válaszokat! :)
Kérdésre válaszolva az ellenzék csak akkor győzhet, ha összefog a kétfarkú kutyapárttal! :)
16/16 izidorkata válasza:
Szerintem a Fidesz nem fog csatlakozna az ellenzéki koalícióhoz pedig a Fidesznek is vannak jó ötleteik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!