Mit szóltok ahoz, hogy a melegeket nehezményezik azt, hogy a gyerekek születésekor feljegyzik a gyerek nemét, azaz hogy fiú-e vagy lány?
Én még nem találkoztam ilyennel, de valószínű, hogy a többség nem így viselkedik. Hiszen mindenhol a melegházasságért tüntetnek, ugye házasság=család(+még örökbefogadást is engedélyezték néhol). Ebből kifolyólag kétlem, hogy sokan lennének a család ellen.
Erről a fiú és lány dologról csak annyit halottam, hogy azt akarták bevezetni, hogy az óvodában ne legyen megkülönböztetés (pl. fiú-lány játékok stb., de ez régen volt és nem lett belőle semmi).
Mi az a hiteles forrás, ami állítja, hogy az LMBT csoport többsége, és nem egy-két ember nehezményezi ezt? Mert amíg nem mutatsz ilyet, addig a kérdés nálam egy szinten van azzal, hogy
"Mit szóltok ahoz, hogy a homofóbok nehezményezik, hogy a rózsaszín elefántokat nem nyilvánítják zebráknak?"
Van egy olyan mozgalom is már a fejlett Napnyugaton, akik nehezményezik azt is, hogy egyáltalán lánynak vagy fiúnak neveljük a gyerekeket. Nőjön fel a kölök, aztán döntse el maga, hogy mi is ő - mondják ezek a haladó gondolkodásúak.
Odáig mennek, hogy már meg akarják szüntetni a nemek szerinti wc - ket, pisiljenek ülve a férfiak is. Sőt, az egyes nyelvekben levő nemek szerinti személyes névmásokat is ellenzik, pl. az angol he, she, ebből a szempontból a magyar nagyon demokratikus nyelv.
Egyet tehetünk ezekkel az életellenes mozgalmakkal: ellenállunk. Nem szabad melegeknek hívni őket, hanem azzal a négybetűssel, demokrácia van, bennünket is értsenek meg. Feleségemmel hamarosan gyerekünk lesz, kislány, s bízom benne, hogy ebben a velejéig romlott, sarkából kifordult világban tudunk eléggé vigyázni rá, s nem azzal jön haza egy szép napon, hogy ő most már LMBTQZXY akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!