Az MSZP a pad alatt már tényleg átadta a hatalmat a FIDESZ-nek? Mit tudtok erről?
Leszarhatod, ha gondolod.... de ettől még érinteni fog.
Amúgy én is örülök, néha-néha hallgattam ezeket, kíváncsiságból. De a reggeli barmok hamar felidegesítettek.
"A szociknak a kiszakadását maga a nagy újra és újra kamaszosan lázadó Karsai vezeti"
Karsainak - Tóth Károlyhoz és Hegyi Gyulához hasonlóan - az a funkciója az MSZP-ben, hogy "lázongásukkal" ébren tartsák azt a mítoszt, hogy az MSZP egy "demokratikus párt, nem csúnya-csúnya vezérelvű párt, mint a fidesz". Egyesek meg felnőtt ember létükre beveszik ezt a bábszínházi komédiát.
"Ami egyfajta escape –t jelenthet egy bizonyos csoportnak."
Igen. Az MSZP-nek, amitől nem pártolnak el a baloldali szavazók addig, amíg hihetnek abban a marhaságban, hogy majd Krausz és Hegyi visszaállítják a pártot az "igazibaloldali" útra. mint minden nagy párt, az MSZP is ért hozzá, hogy egyszerre többféle üzenetet küldjön, többféle reményt keltsen.
"a FIDESZ elkezdte tisztogatását csak úgy "halkan"."
Ami halkan elkezdődött, az a szoci kampány hatása rád. Jelenleg az MSZP legfontosabb kampánytémája, hogy a Fidesz "hatalomra kerülése" (szociul a kormányra kerülést hatalomra kerülésnek mondják) kegyetlen és véres lesz, és már most érezzük az előszeleit, jaj, félni kell stb.
18.25-ös
Kissé félreértettél... asszem.
Tisztogatásra szerintem is szükség van!
Mellesleg 2002-ben a szocik is ezt tették. Államigazgatásban dolgozom, közel a tűzhöz, én már csak tudom... tapasztaltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!