A Fidesz 2/3 után jöhet a Fidesz 3/4 is 2014-ben?
A Fidesz, a jelenlegi támogatottsága esetén a 199 helyből a becslések alapján 150-et megszerezne.
Ez tényleg így van?
Jajj, a tanárok mindig ezzel jönnek, hogy "a 60%-os béremelés egy fillért sem jelent, mert elvonják a túlórapénzt". Unom már.
Ezek szerint a tanárok a rendes bérükön kívül már eddig is 60%-ot kaptak pluszban túlóráért?
A legtöbb más, nem állami munkahelyen senki nem fizet a túlóráért. Szóval a tanárok legyenek kedvesek és ne sírjanak, hogy dolgozni is kell a több fizetésért.
"Ezek szerint a tanárok a rendes bérükön kívül már eddig is 60%-ot kaptak pluszban túlóráért?"
A kamu 60%-od 34% és az is csak egy ígéret, azt meg láttuk mennyit ér attól aki adta. Amit eddig "megvédtek" azt pl. mind cseszhetjük.
"A legtöbb más, nem állami munkahelyen senki nem fizet a túlóráért"
Ja, hogy és ez SZERINTED normális? Akkor egyből érteni vélem miért kedveled ezt a brancsot. Tényleg egyivású vagy velük.
És a rezsicsökkentés hány emberek segített? Vagy a végtörlesztés? Nem ezren, nem 10.000-ren, hanem százezreken!!! És ők nem felejtenek.
Egyébként kár is ezen vitatkozni, elég megnézni a felméréseket és mindenhol toronymagasan vezet a Fidesz.
Csak van egy nagyon hangos kisebbség, akiknek soha semmi nem jó és azt képzelik ők vannak többen. Na, őket csak sajnálni tudom.
Én pedig téged sajnállak, ha ennyire vak vagy.
Úgyhogy most kölcsönösen sajnálkozunk egymáson. :)
A rezsim nekem is csökkent. A számlán részletezik is, hogy ezzel hány forintot takarított meg nekem a kormány.
Azt viszont sehol sem írják, hogy mennyivel fizetek többet a csekkadó, a telekommunikációs adó, a mégiscsak áthárított bankadó, az emelkedő élelmiszer- és benzinárak miatt. Én kiszámoltam, SOKKAL többet fizetek ezeken keresztül, mint amennyit a rezsicsökkentéssel kegyeskednek visszaadni belőle.
Apropó, mikor is fogják csökkenteni a benzin jövedéki adóját? Mert ugye ők hangoztatták még ellenzékben, hogy az kizárólag csak a kormány döntésén múlik. Hát akkor most vajon miért is nem döntenek úgy?
"És a rezsicsökkentés hány emberek segített? "
Na ez a hatalmas átb....! Egy fillérjébe nem került a kormányzatnak. Ez kb. olyan mintha rendeletileg előírom neked, hogy x nap múlva beköltöztetek hozzád 5 hajléktalant, majd utána eljátszom a nagy karitatívat. És terjesztem, hogy segítettem a szegényken, attól függetlenül, hogy egy fillérbe nem került, illetve más kárára tettem
"Vagy a végtörlesztés? " Igen akinek volt annyi...... gazdagoknak segített..... néhány tucat embernek és nem százezreknek....
Tényleg úgy van, jöhet az újabb 2/3-os Fidesz győzelem. Ilyen bohóc-ellenzék mellett nem nehéz... :)
A választás egyébként nem a tanárok és nem a trafikosok döntik el, hanem az inaktívak, azon belül is a nyugdíjasok, ők vannak a legtöbben és őket a legkönnyebb lefizetni. Ebben Vityeszék ma már simán leelőzték balról a szoci bagázst, valódi gyurcsányi-mértékű nyuggerpárttá váltak, különösebb félnivalójuk tehát nincs a 2014-es választások kimenetelétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!