Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP már megint tele...

Az MSZP már megint tele kürtölte a világot, hogy "szegín romák nem kapnak vizet"?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 5. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem mit írnak, de ők inkább foglalkozzanak a törökökkel a saját országukban, nem értem miért ütik bele az orrukat a mi belügyeinkbe...bezzeg a határon túli magyar elnyomásokról soha nem szóltak semmit, az az adott ország belügye, nem?!Ez is legyen az...
2013. aug. 5. 14:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem maguktól cikkeznek ilyet.

Az MSZP és társai mennek és előadják magukat.

2013. aug. 5. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Összefoglalnád röviden hogy mit írnak?
2013. aug. 5. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Németül kb. annyi tudok, amennyit az általános iskolában az első 4-5 órában tanítanak, szóval jó lenne valami összefoglaló a dologról.
2013. aug. 5. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Arról az ügyről van szó, hogy csökkenteni kellett az utcai kutak nyomását, mert a nomádok valami egészen lehetetlen mennyiségű vizet fogyasztottak?

Hát igen, ez bizony komoly ügy. Ezzel nemzetközi szinten is foglalkozni kell. Mitöbb, ez brutális népirtás! Szegény ártatlan romák ott állnak sorban a kutaknál az 50fokban a tűző napon, és sorra halnak szomjan...

2013. aug. 5. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy 5 liter per percre csökkentik a nyomást, annyit nem is tudnak meginni.
2013. aug. 5. 15:00
 7/11 A kérdező kommentje:
"37 fok az árnyékban és nincs víz:Egy Észak-Magyarországon levő városban, egy roma telepen a rendkívüli meleg ellenére elzárták a vízellátást."
2013. aug. 5. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt le van írva magyarul az ügy háttere, a Spiegel is gondolom egy hírügynökségtől vette át a hírt:

[link]

Elképesztő, amit a rasszista, nacionalista kormány művel.

Szegény cigányoknak két percet kell várni, amire megtelik egy 10 literes kanna. Remélem az MSZP és a DK segíteni fog és mindenkihez házhoz visznek majd egy kisebb tartály vizet naponta. Németország segítségére is számítok, remélem kifizetik majd a vízszámlát, de a jelentős segítség az lenne, ha befogadnák a kirekesztett romákat menekültként.

2013. aug. 5. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Felháborító rasszizmus! Azonnal küldjön az eu pár hektó pocsékolni való vizet!
2013. aug. 5. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Ennyit tudnak ezek az idegenszívűek. Külföldi elvtársaiknak hazudozni.
2013. aug. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!