Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a nagy arab imádata...

A Jobbik a nagy arab imádata miatt nem áll ki a magyarokért a bevándorlókkal szemben?

Figyelt kérdés

2013. aug. 3. 01:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
20-as én azt gondolom, hogy mivel te nem vagy sem győri sem vámosszabadi lakos nem tudod, hogy itt voltak-e arról nem beszélve, hogy te beszélsz arról, hogy a Jobbik gyűlölködik? Te mit csinálsz te, te igen állat? Idióta..
2013. aug. 3. 18:44
 22/30 anonim ***** válasza:
10%
Már neharagudj kérdező kedves átaludtam pár évtizedet? Mert egyáltalán nem látom azt hogy olyan hűdesok bevándorló érkezne ide. Főleg nem arabok. (a zsidók meg nem arabok, hanem valami elkorcsult történet) Világosíts fel kérlek a probléma jelentőségével kapcsolatban mert az én fontossági listámon, és Magyarország problémájában jelenleg nem a legelső. Először is oldjuk meg a BELvándorló svéd cserediákok ügyét akik nyugdíjasokat késelnek, lovakkal hálnak, és Lakatos néven futnak.
2013. aug. 3. 18:59
 23/30 anonim ***** válasza:
És mielőtt elkezdenétek a menekültek ügye nem tartozik véleményem szerint a bevándorláshoz. Valóban nagy probléma és szívesen bezárnám őket valami lepusztult lakóparkba ahova elvétve szállítanék kaját. Vannak magyar családok akik éheznek gyermekeikkel együtt mi meg a szaros menekültekkel foglalkozunk... A lényeg hogy nekik jó legyen... remek...
2013. aug. 3. 19:01
 24/30 anonim ***** válasza:
35%

# 21:

Te meg mit sértegetsz, hülyegyerek? Ha nem lennék győri, szerinted honnan a francból tudtam volna előre a tüntetésről? Megsúgom a csökött fejednek, hogy Révfaluban lakom.

Hol írtam azt, hogy gyűlölködik te "állat"? Én gyűlölködöm? Igen azt teszem, mert egyrészt megtehetem (tudod, szólásszabadság), másrészt én is Jobbikos szavazó voltam 2010-ben. Volt értelme, hogy bejutottak? Nem. Egy nagy nulla amit produkálnak. Ráadásul azóta már vagy tucatnyi alkalommal kiderült, hogy az a párt is átalakult egy nagy haveri-családi vállalkozássá.

Nem érdekel, hogyha törlik a hozzászólásomat, csak azt remélem, hogy eljut a kedves címzettnek a mondanivalóm.

(Egyébként érdekes, hogy rá akartak telepedni a dunakapu téri mélygarázs elleni demonstrációra is, ahonnan szintén elhajtották őket. Fáj az igazság, mi?)

2013. aug. 3. 19:30
 25/30 anonim ***** válasza:

24-es

A Duna-kapu tért addig ellenezték ameddig az sértette volna az ó vár maradványait...Sérti a tervek szerint? NEM, Ki győzött? Mi, nem te, mi ;)

2013. aug. 3. 20:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig 2/3 ellen elég kevés az 1/5 azzal nem lehet semmit sem tenni...egy kis matek, gondolom ott aludtál vagy nem tudom...
2013. aug. 3. 20:57
 27/30 anonim ***** válasza:

# 26:

Így van. Intelligencia kvóciensem egyenlő az életkorommal, nem végeztem el a nyolc általánost és képtelen vagyok önállóan gondolkodni. Köszönöm hogy kijavítottál, így már nyugodtan tudok aludni... :)

(Egyébként nem csak a vár maradványairól volt szó, a többi épület maradványát eltakarították már a francba. A tervek pedig a helyi geotechnikai szakemberek szerint is rosszak; nagy lesz a talajvíznyomás, sokba fog kerülni a kivitelezés, nagyon rossz helyen lesz megépítve stb stb.) DE GYŐZÖTT A JOBBIK! ÉLJEN!

(Ti tényleg rosszabbak vagytok a fideszes és maszopos pártkatonáknál...)

2013. aug. 3. 21:04
 28/30 anonim ***** válasza:
50%
Mitől rosszabb egy jobbikos? A többi párt szavazói is így védik a saját pártjukat. Azt meg elég nehéz elhinni, hogy 2010-ben a jobbikra szavaztál, és most szidsz minden jobbikost. Még hány jelzőt fogtok kitalálni? Volt már turbómagyar, turbóturul, magyarkodó.
2013. aug. 3. 23:02
 29/30 anonim ***** válasza:
50%

"A Jobbik a nagy arab imádata miatt..."

Egészen konkrétan hol tetten érhető az "arab imádat"?

2013. aug. 4. 10:17
 30/30 anonim ***** válasza:

27-es!

Úgy őszintén szerinted a Mosoni-Duna partján nincs belvíz? Az így is úgyis lesz, mély garázst meg nem lehet ott máshova építeni de ezek megint óvodás ésszel is érthető dolgok, az, hogy te idióta módon minden egyes olyan dologba belekötsz amiben szerepel a Jobbik szó az már elmebajra és mániákus gyűlölködésre vall, szóval menj be a rendelőbe és kérj idő pontot a pszichiáternél..

2013. aug. 4. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!