A Jobbik a nagy arab imádata miatt nem áll ki a magyarokért a bevándorlókkal szemben?
# 21:
Te meg mit sértegetsz, hülyegyerek? Ha nem lennék győri, szerinted honnan a francból tudtam volna előre a tüntetésről? Megsúgom a csökött fejednek, hogy Révfaluban lakom.
Hol írtam azt, hogy gyűlölködik te "állat"? Én gyűlölködöm? Igen azt teszem, mert egyrészt megtehetem (tudod, szólásszabadság), másrészt én is Jobbikos szavazó voltam 2010-ben. Volt értelme, hogy bejutottak? Nem. Egy nagy nulla amit produkálnak. Ráadásul azóta már vagy tucatnyi alkalommal kiderült, hogy az a párt is átalakult egy nagy haveri-családi vállalkozássá.
Nem érdekel, hogyha törlik a hozzászólásomat, csak azt remélem, hogy eljut a kedves címzettnek a mondanivalóm.
(Egyébként érdekes, hogy rá akartak telepedni a dunakapu téri mélygarázs elleni demonstrációra is, ahonnan szintén elhajtották őket. Fáj az igazság, mi?)
24-es
A Duna-kapu tért addig ellenezték ameddig az sértette volna az ó vár maradványait...Sérti a tervek szerint? NEM, Ki győzött? Mi, nem te, mi ;)
# 26:
Így van. Intelligencia kvóciensem egyenlő az életkorommal, nem végeztem el a nyolc általánost és képtelen vagyok önállóan gondolkodni. Köszönöm hogy kijavítottál, így már nyugodtan tudok aludni... :)
(Egyébként nem csak a vár maradványairól volt szó, a többi épület maradványát eltakarították már a francba. A tervek pedig a helyi geotechnikai szakemberek szerint is rosszak; nagy lesz a talajvíznyomás, sokba fog kerülni a kivitelezés, nagyon rossz helyen lesz megépítve stb stb.) DE GYŐZÖTT A JOBBIK! ÉLJEN!
(Ti tényleg rosszabbak vagytok a fideszes és maszopos pártkatonáknál...)
"A Jobbik a nagy arab imádata miatt..."
Egészen konkrétan hol tetten érhető az "arab imádat"?
27-es!
Úgy őszintén szerinted a Mosoni-Duna partján nincs belvíz? Az így is úgyis lesz, mély garázst meg nem lehet ott máshova építeni de ezek megint óvodás ésszel is érthető dolgok, az, hogy te idióta módon minden egyes olyan dologba belekötsz amiben szerepel a Jobbik szó az már elmebajra és mániákus gyűlölködésre vall, szóval menj be a rendelőbe és kérj idő pontot a pszichiáternél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!