Na ehhez mit szóltok E2014 rajongók?
Juhász Péter egy habzószájú balliberális.
Én a helyükben be sem vettem volna a pártba , csak égetni jó.
"Ez a cikk 277 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek."
Frissebb cikket nem találtál? Bár, csámcsogni ez is jó!
Zokni te hány éves vagy?
Igen fiatal is naiv lehetsz ha nem látod.
A cikkben azaz ember egy nulla.
40 felett semmi egzisztenciát nem épített ki, eltartani sem tudja magát.
Mögötte becsődölt vállalkozások.
"romák jogainak gyakorlását segítette"Még véletlenül sem a kötelességeiknek , minek az?
Emlékeztek mi volt az SZDSZ alatt?
Azt szorozzuk meg kettővel, és megkapjuk mi lenne, ha ők nyernének.
Egy ilyen ne menjen képviselőnek.
Mint írtam, "nyilvánvalóan lejárató szándék ellenére". A cikket úgy írták, hogy minél több rosszat össze tudjanak gyűjteni egy emberről, és ennek ellenére több benne a pozitívum, mint Orbán tetteiben a rendszerváltás óta.
"40 felett semmi egzisztenciát nem épített ki, eltartani sem tudja magát."
Nekem az, hogy egy hatalmas szervezet élén sem dúsgazdag mond valamit. Orbánt mikor tartották el a haverjai? Semmikor, inkább ő épített nekik három villát a lopott pénzéből. Meg adott nekik néhány trafikot. Meg egymilliárd forintot. A mi forintjainkat. Ezt az embert nem igazán érdekli a pénz, ami nekem valamiért pozitívnak tűnik a mai politikai életben.
"romák jogainak gyakorlását segítette"
"Járta a falvakat, beszélgetett a helyiekkel, hogy mik a problémáik, mit lehetne tenni."
Szerintem ez bőven több, mint amit a Fidesz tett a cigányprobléma megoldásáért. Ami mi is? Ja igen, egy nagy büdös semmi a köbön. Szóval ha kicsit átfogalmazzuk a cikk szavait, akkor 1) nem korrupt és 2) belátása szerint próbál tenni valamit a cigányprobléma ellen. Amit úgy is meg lehet fogalmazni, hogy nincs semmi érzéke a pénzhez és isteníti a cigányokat, ha az ember lejárató cikket akar írni. Szóval amit írtam az továbbra is áll. És mellesleg:"Juhász azt mondta, hogy nem ambicionálja a képviselőjelöltséget 2014-ben". Szóval én továbbra is inkább szavaznék erre az emberre, mint Orbánra.
Nem értem, elolvastam a cikket, de mi a baj vele??
Én így is leváltanám vele Orbánt.
Kérdem én, kérdező, a cikk alapján mi volt az, ami miatt, te nem váltanád le vele Orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!