Mióta vagy rasszista és mi volt a kiváltó oka hogy az lettél?
Én rasszistának azt tartom, aki azt vallja, hogy az adott rasszhoz tartozás pozitív vagy negatív tulajdonságokat determinál. Ilyen értelemben nem vagyok rasszista.
A környezetem mégis annak tart, mert cigányozok, zsidózok. Zsidózni 2009 vége felé kezdtem el (ekkor kezdtem foglalkozni a politikával, és jobbikos voltam), a cigányokkal kapcsolatban pedig soha nem lehetett kérdéses a hozzáállásom, hiszen köztük éltem, és nem is volt senki a környezetemben, aki az álláspontomat vitatta volna. Amíg nem volt Internet, fogalmam sem volt róla, hogy létezik egy liberális jogvédő nevű állatfaj, akik ezt a népcsoportot feltétel nélkül védelmezik. Nem kellett sok idő, hogy meglássam ebben a zsidó-szálat.
Amit én a cigányokról és a zsidókról gondolok, az lesújtóan hangozhat, de én prominens egyedekre és csoportosulásokra szoktam utalni, és ennek semmi köze a genetikához. Fontosnak tartom az emberek etnikumát (ez szűkebb fogalom, mint a rassz) ismerni, mert sok esetben korrelál a politikai állásfoglalásukkal, és zavar és sért, ha valaki hamisan tünteti fel magát magyarnak politikai haszon reményében, vagy éppen a magyarok nevében nyilatkozik, cselekszik, utána pedig a felelősségre vonásnál átvedlik.
En igazabol az azsiakkal nem vagyok kibekulve. Sokan vannak, idegesit, hnem tartjak a tavolsagot, kepes a nyakamra allni a boltban. Sorolhatnam meg.
Oket sem utalom, de jobb tavolabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!