Mondom, 2010ben 7%ot adtak neki a közvélemény kutatások, és 17,2%lett.
most 15%ot adnak neki, sztetek valójában mennyi lesz?
Az eltérés am nem csoda, abból adódik, hogy míg a Fidesz/MSZP szavazók részvételi hajlandósága alacsony addig a jobbiké magas!
Fidesz/MSZP részvételi hajlandóság 0,35-0,40 míg a Jobbiké 0,80 körüli!
Hiába mondja 100 ember, hogy a fideszre/mszp re szavazNA ha utána meg nem veszi a fáradtságot és megy el szavazni.
2013. júl. 31. 08:01
12/22 anonim válasza:
Azt mondja a jobbikra tudok szavazni mert akkor cseszek ki a másik kettővel..p hát ez jó ráció mindenek felett na mind1, én baloldalra szavazok és nem csak azért mert a Fidesz itt Miskolcot 2010 óta módszeresen leépíti, hanem az országnak is jobb lenne, mert ami most van az már kb. komédia.
2013. júl. 31. 11:08
13/22 anonim válasza:
előttem szóló,a baloldaliak szavazol?az olyan mint ha a Magyarság ellen szavaznál!nem volt neked elég abból a középkorban visszavető 8 évből?bűnözőket akarsz vezetőknek,mert a balosok nagytöbbsége az!nekem elegem volt ezekből,egy teljesen új párt kellene ide,pl a JOBBIK
2013. júl. 31. 11:26
14/22 anonim válasza:
De a Jobbik lokálrasszista, bocs de ezért szekálna egész EU 24/7 és kezdődne a gyűlölködés, gazdasági programjuk lényegében kivitelezhetetlen hasonlatos egy kommunista ötéves tervhez, lényegében az is, de ez egy dolog olyan emberek vannak ott mint Dúró Dóra asszem így hívják szerinted? Még lehetne rengeteg dolgot sorolni, és nekem elhiheted a Fidesz sokkal jobban leépíti az országot mint az MSZP és pofátlanabbul is "lop,csal,hazudik" ráadásul nyilvánosan nem is tagadja.
2013. júl. 31. 11:42
15/22 anonim válasza:
"rengeteg dolgot sorolni, és nekem elhiheted a Fidesz sokkal jobban leépíti az országot mint az MSZP és pofátlanabbul is "lop,csal,hazudik" ráadásul nyilvánosan nem is tagadja."
Akkor inkább mész MSzP-re szavazni, mert a Fidesz véleményed szerint többet csal... Bravó...
2013. júl. 31. 12:19
16/22 anonim válasza:
előttem szóló!vannak ismerőseim az mszp-ből onnan FENNTRŐL.ők is elmondják egymásról hogy miféle emberek,hidd el én tudom,ezek bűnözők,és fogadtuk lekakilják a Magyar embereket!a jobbikrol meg ne az atv-t nézd is az indexet olvasd!azt tudtad hogy ételt osztanak és ruhákat......reklámozatlanul,mediamentesen!Nemzeti párt,azért mert a nemzetet nézik,az idegeneket kiszolgáló mszp-vel ellentétben
2013. júl. 31. 12:23
17/22 anonim válasza:
Nem azért megyek mert látványos a gazdasági leépítés, a közgazdaságtan alapvető elveivel ellenkező unortodoxnak nevezett, természetesen teljesen öngyilkos gazdaságpolitika, aki kijárta anno a Marx Károlyt, de az is aki egy kicsit ismeretes gazdasági ismeretekben, tudja, hogy ami folyik az az ország érdeke elleni, valahogy mindig is akartam közelről látni egy államcsődöt..de van egy olyan érzésem, hogy ez most túl közel lesz, és ez csak egy dolog, a stadionokról, önkormányzati leépítésekről és lehúzásokról, demagógia emelt dózisú napi adagolásáról, EU elleni folytonos szabotázsról nem is beszéltünk meg na mind1, és bár én egyetemre megyek (BP-re), de városom érdekében is az MSZP-re szavazok.
2013. júl. 31. 12:24
18/22 anonim válasza:
az mszp legújabb cikke : alfahir.hu/millios_szerzodessel_halalta_meg_az_mszp_ron_werber_segitseget
2013. júl. 31. 12:31
19/22 anonim válasza:
A sorrend a kovetkezo lesz :
sajnos vagy nem sajnos,kinek,hogy..
Fidesz
Mszp
Jobbik
de ami szerintem biztos,h Viktornak most nem lesz 2/3-os tobbsege.
2013. júl. 31. 12:56
20/22 rémuralom válasza:
A tippelőktől kérdezem, ezek a százalékok arra vonatkoznak, hogy a szavazatok hány százalékát fogják megszerezni? Mert az semmit nem jelent. Tavaly elnökválasztás volt az USA-ban, és a kampányban minden héten megjelentek a közvélemény-kutatások, amelyek összamerikai szintű százalékokat mutattak: Obamára 48% szavazna, Romney-ra meg 47%. És akkor mi van? Az elnökválasztás közvetlen volta miatt semmit nem ér a több popular vote, ha kevesebb electoral vote lesz belőle. 2000-ben így járt Al Gore. Hiába kapott az egész USA-t nézve félmillióval több szavazatot, mint Bush, mégis Bush nyert, mert neki több elektora volt.
Vissza a Jobbikhoz: ha nem nyernek egyéni körzeteket, vagy csak egyet-kettőt (márpedig többre szerintem nem igazán van esélyük), akkor a 20%-os választási eredmény körül-belül 18-20 mandátumra lesz elég, ami a 200 fős parlamentben a székek kb. 10%-át jelenti. Ha ennyit sikerül megszerezniük, már pezsgőt bonthatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!