Fiatal video blogger , szerkesztő ,erős kritikákat szokott megfogalmazni a politikai parancsra készített, politikai mondandót közlő videókkal kapcsolatban.PL A rasszizmus szívás videók, meg a hasonlók...
Sszerintem a "filmkritikái" 1-2 vicces kivételével szarak. Nem is kritikák, megnézi őket 1x aztán ami hülyeség eszébe jut és be tud tenni oda egy képsort az mehet. Ez 1-2 rész erejéig még vicces, utána már fárasztó.
2014. máj. 24. 17:10
12/18 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy valamit nagyon jól csinál, mert megosztja a véleményeket. :)
A lényeg, hogy akiknek szánja a videókat azokhoz eljut és ők jót nevetnek rajta.
Egyébként ez is olyan szubjektív dolog mint a szépség.
Azért ha már erről van szó leírnám, hogy szerintem nagyon tehetséges, igényes, jó ízlése és humora van. Az önbizalom minden embernek fontos és nem gond ha van neki elég, amíg nem esik át a ló túl oldalára.
Politikai szempontból szerintem is mindenkinek jobb, ha kimarad belőle. A rasszizmus szívás kritikája hatalmas és én nem hiszem hogy bármilyen politikai szándéka lett volna vele.
2014. jún. 27. 00:15
13/18 anonim válasza:
Erőltetett nem vicces videokat csinál és magamutogató.
2014. jún. 27. 02:34
14/18 anonim válasza:
Jó videós csak Cionista.
2014. júl. 25. 20:19
15/18 hzsuzsi99 válasza:
Szerintem elismerendő lenne amit csinál.
2015. márc. 15. 09:56
16/18 anonim válasza:
Régi videói ütöttek, mint Mike Tyson. Sajnos az évek alatt azonban elk..urvult, túlságosan elszállt magától, a poén legkisebb szikrája is kihunyt benne, illetve csak egy gyenge Nostalgia Critic utánzattá vált. Már érte...
2018. jan. 4. 00:23
17/18 anonim válasza:
Bocsánat, helyesbítek, régen volt Nostalgia Critic utánzat, ennek ellenére mégis király volt. Most már csak egy beképzelt, unalmas, infantilis, ripacskodó celeb. Az új videóit 5 másodperc után kapcsolom ki...Régen nem volt ilyen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!