Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett divat a magyarok...

Miért lett divat a magyarok körében Magyarországot szapulni?

Figyelt kérdés

Honnan ez a túlzott negatív hozzáállás?

Miért van az, hogy a 12 éves kisgyerek is ezerrel írkálja a negatív véleményeit az országról, olyan témában amihez nem is ért (pl a Hadsereg, Hadvezetés témára gondolok, ahol a sok CoD on nevelkedett kisgyerek írkálja a "szakértői véleményüket", hogy "a szlovákok 5perc alatt elfoglalnának minket" etc, ilyen hülyeségek)

Miért van a Magyarokban ez a mentalitás? Hogy úgy látjuk a világot, mintha csak nekünk lenne problémánk, és mindenről ami nálunk van, ha nem ismerjük egyből feltételezzük, hogy rossz? A szomszéd fűje meg mindig zöldebb.

2013. júl. 25. 09:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"62% minek vitatkozok, menjél beszélgess a norvég haverokkal.. majd jön helyetted olyan nyugati, aki tudja értékelni a magyar kultúrát életvitelt és megtanulja a nyelvet! Aki már megunta a túlzott indokolatlan mesterkélt optimizmust ..."

Az lehet, hogy jön ide pár ezer nyugati nyugdíjas, mert itt rengeteget ér a pénzük, de közben meg elhúz innen több százezer, normális magyar fiatal, akiknek már elegük van ebből a sok nyomorékságból, ami itt zajlik.

És akkor most döntsd el szépen, hogy ki rövidül meg jobban. a nyugat a nyugdíjasokkal, vagy mi az ezerszer annyi produktív fiatallal.

Na jó, nem kell válaszolnod, tudom nagyon jól, hogy Magyarországon minden tökéletes, hiszen ezek mi vagyunk, a mi kutyánk kölykei és mi természetesen hibátlanok vagyunk...

2013. júl. 25. 11:44
 22/25 anonim ***** válasza:
én személy szerint fiatalokról beszélek! Nem egy olyan fiatallal beszéltem, aki itt maradt. (párja magyar, vagy itt talált munkát) Fiatalok döntő része is haza jön, mint ahogy én is haza jöttem. Igaz, hogy sok pénzt kereshetsz, de nem minden a pénz. Nekem ehhez elég volt félév.
2013. júl. 25. 11:52
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
Mert a média magyarellenes, és azt sulykolja beléjük, h a magyar bűnös, sehonnai, jöttment nép, és örüljünk, h a felvilágosult európai országok megtűrnek maguk között ilyen csőcseléket.
2013. júl. 25. 13:50
 24/25 Dick Esmen ***** válasza:
Össznemzeti depresszió.
2013. júl. 25. 16:02
 25/25 A kérdező kommentje:
2013. júl. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!