Dániel Péter miért gyűlölködik a magyarság ellen?
Azt nem mondom , hogy tipikus zsidó ,mert vannak normálisak köztük,de ő nem tartozik közéjük.
A zsidók között vannak olyanok, akik kollektív bűnösnek nyilvánítják az európaiakat , nem tudják megemészteni a Holokausztot ,de még a több száz éve történt inkvizíció meg a rómaiak dolgai miatt is neheztelnek.
Szerintem ez az ember, Dániel Péter, ebbe a rétegbe tartozik.
5.
A szobor leöntős dolog után is történtek dolgok.
Nyíltan provokálja az embereket, TV-n keresztül is.
Nemrég volt, egy focimeccs valamelyik magyar csapat, meg egy izraeli között.
Na és melyiknek drukkolt?
Még zászlót is vitt be, azzal pózol a képeken.
Ennyi.Ezzel megvan magyarázva az indentitása.
Már nem kérdés, hogy ő magyar-e vagy zsidó.
Mert egy vicces médiatroll aki szereti fricskázni a vele nem szimpatizálókat. A Maccabi-meccsen az izraeli zászlóban üldögélése jó poén volt :)
Persze a jobbereknek ő a zsidóság alfája és omegája, csak épp a valóságban mindenki tudja róla, hogy egy elborult őrült, akinek köze nincs ilyesmihez.
Ki töröltette a válaszomat, és kérdezném az admint is, hogy mi volt a baj vele? Még annyit sem írtam, hogy "buta", nemhogy trágáságot, és mégcsak nem is sértegetőztem. Látszik az oldal jobbra tolódása, de ennyire nem kéne... Mostmár kötelező zsidózni, hogy a gyakorin lehessek, vagy mi?
Akkor is leírom:
DP leöntötte Horthy szobrát. Horthy regnálása alatt 600 ezer magyart hagyott meghalni. Ez történelmi tény. És az is tény, hogy ezen kívül DP nem csinál mást, csak a facebookon okoskodik, és beszól minden pártnak.
Ez nem a magyarság elleni gyűlölködés, ez egy normális (politikai) tett, amit "gyökérkedés" követ.
Hmmmm értem ám :) A holokamus emlékművet megrongálni az fúúúúúj-monnyonle, Horthy szobrát megrongálni pedig A-OK...
LOL :DDDDDDDD
Dániel Péter nem a magyarság ellen gyűlölködik, csak ellened
ja és, DO NOT FEED THE TROLL, PLEASE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!