Az igaz, hogy az MSZP, ha megválasztják akkor el fogja
törölni a FIDESZ által létrehozott, egyetemistákat
röghöz kötő törvényt?
21/32 A kérdező kommentje:
Engem nem nagyon zavarna ez a röghöz kötés, csak legyen itthon megfelelő fizetésű munka, hogy családot alapíthassak. Ebben semmi rossz nincs.
Igen ez így van csak tudod ki akar ilyen bérekért dolgozni azokat emelnék meg az álrezsicsökkentés -500 milliárd / év 1 kulcsos adóztatás és a többi baromaság helyett. Meg ennek a kormánynak én biza egy fillért nem adnék.
2013. júl. 22. 19:40
22: Akkor remélem elfogadni sem fogadsz tőlük el egy forintot sem.
2013. júl. 22. 19:45
De nincs, mivel a politikusaink ilyesmi állításokkal mint pl a röghöz kötés eltörlése simán megnyernek több ezer szavazót, és több ehhez hasonló állításokból szedik össze a kormányzáshoz szükséges szavazatokat.
Ezért nem lesz itt semmi változás, én tényleg megértem azokat akik elhúznak innen és nem is terveznek visszajönni, de akkor legalább azt a pár milliót dobják vissza az államkasszába amit az oktatásukra költöttek az itt elő emberek adójából.
2013. júl. 22. 19:48
23# Nem. Próbálok tanulásból+ügyességből nem hiába raktam 16 évesen az anyanyelvet angolból szorgalmas leszek aztán egy kis szerencsével be is jöhet az élet, csak ugyanezen tulajdonságokkal Mo-n sokkal nehezebb lenne, főleg úgy, hogy még a kormány sem igyekszik, csak a demagógiát tartja fenn, bár azt legalább jól.
2013. júl. 22. 20:08
Ha csak abból indulunk ki, hogy Orbánék, amíg ellenzékben voltak, véres szájjal hőzöngtek a tandíj bevezetése ellen, de mihelyst hatalomra kerültek, hirtelen az egyik legszükségesebb intézkedéssé vált a tandíj bevezetése, akkor szerintem ez is akkora hazugság. közelednek a választások, valahogy "csábítani" kell a szavazókat.
Én egyetlen egy politikusnak sem hiszek már. Mind eljátszotta már vagy 6-szor a bizalmát.
2013. júl. 23. 17:13
Nem vezetett be semmiféle tandíjat, csak szigorított a szánalmas/abszurd osztogatást ami eddig volt. Bölcsész/jogi karokon a top10 %-nak, ttk-s karokon a top 50-80%-nak állja az állam az oktatását. Cserébe annyit kér hogy ne hagyd képen miután beléd ölt több millió forintot.
2013. júl. 24. 01:38
Amúgy mi ez a szánalmas leszavazgatás? Érveljetek, ne leszavazzatok, mert ez nagyon szánalmas így.
2013. júl. 24. 01:39
2013. júl. 24. 07:51
Miért lett lepontozva 38%-ra a válaszom? Tényleg teljesen mindegy mit dolgozol, csak adózzál. Csak gratulálni tudok, gondolom a sok okos megint jobban tudja olvasás nélkül mi van a szerződésben, mint én aki aláírtam. Ezért tartunk itt.
2013. júl. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések: