Szerintetek ki nyer a 2014-es választásokon?
# 20:
Pontosan ahogy mondod, alternatív médiát kell olvasni; és mondjuk nem Jobbikos lakájmédiát.
Hogy miért csalódtam bennük? Azért, mert a választások előtt is nagy Jobbikos voltam. 2006-ban és utána is én ott voltam a tüntetéseken, höbörögtem.
Aztán bekerültek, leépítették a gárdát; maszatoltak Szegedi Csanád ügyben (akinek a tesója, Szegedi Márton még mindig bent csücsül a pártban); állandóan rátelepszenek civil kezdeményezésekre, pont úgy mint a többi nagyobb és régebbi párt (pl cigánysátor elleni tiltakozás); egyszerűen magukra hagyták az embereket. Megkérdezel bármilyen nem szemellenzős Jobbikost, elmondhatja, hogy belső harcok marcangolják a pártot. Ráadásul akárhogy is kozmetikáznak, rekordmélységbe süllyedt a Jobbik támogatottsága. Legalábbis erről árulkodnak a lakossági fórumok.
Sugallatod ellenére, ugyan zsidó vagyok, mégsem szavaztam az SZDSZ-re soha és nem is azért szavaznék az LMP-re. Inkább csak azért, mert még mindig ők a leghitelesebbek. 5%-kal te sem lennél képes többre, mint ők.
De, hogy megkönnyebbülj, nem megyek szavazni, mert magasról teszek az egész választásra, mert érdemi változás úgy sem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!