Elgondolkodtató video. Vélemény?
(Aki nem érti miért nem a külföldi politikába raktam a kérdést az még töprengjen rajta egy kicsit.)
Kedves 20.34 kérdező.
Nem vagy egyedül, én is így gondolkodom. Nagy szerencsém, hogy nem voltam katona.A parancsokat is csak akkor fogadtam volna el, ha logikusnak találom.
" Nagy szerencsém, hogy nem voltam katona.A parancsokat is csak akkor fogadtam volna el, ha logikusnak találom."
Feltételezem fiatal vagy, mivel nem voltál katona, de azért ez a parancsmegtagadás nem csak így ment, megnézhetted volna mit kaptál volna érte...háborúban például golyót
6:37
"Kérdező (én vagyok az aki szerint nem áll fent az orosz-féle helyzet, mert ugye ott mások a viszonyok, és a végtelenségig lepontoztál, mint érv), ugyanazt a videót néztük?"
Egyvalakit pontoztam csak le, reflexből, saját kérdésemre adott válaszokat nem szokásom lepontozni. Nem tőlem kaptad. Hogy őszinte legyek a te válaszoddal (2.), bár nem értek vele egyet, nem volt problémám.
Ok kérdező. De tudod miért lehetnek ilyen idegengyűlölők az oroszok? Szerintem az etnikai feszültség miatt, főleg ami a Kaukázusban van (pl.:Csecsenföld). Nem kis háború volt ott a kilencvenes években. Ott nagy többségben vannak a muszlimok. És ne felejtsük el, hogy ők azért nem ilyen kis jól megmondjuk emberek voltak (lásd. kórházelfoglalás, iskola kiírtás, repülőgép rablás stb.) Én szerintem ez sokat számít a kialakul ellenszenvben.
Gondolom most valkamelyik megint lepontoz nullára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!