Ha a romák indiából származnak akkor a magyarok honnan?
"Onnan, de azt miért nem teszitek hozzá, honnan kerültek oda?"
mert nem ez volt a kérdés. amire te gondolsz azoknak még semmi közük nem volt a magyarokhoz és a turáni, lovas keleti népekhez. még jó hogy nem már a homo erectushoz mész vissza.
Kedves 23:08-as válaszoló!
Az későbbre igaz. A magyarok nem tartoztak származásilag az uráli népelemek közé. És a Kérdező erről tett fel kérdést.
Vitába nem fogok szállni veled - kismillió helyen kifejtettem már, és gyanítom, semmi értelmes, logikusan felépített érvrendszer nem születne.
Ígyhát csak így, sommásan mondom.
Úr Isten!!! Azt kértem hogy nem kérek bő beszédet!!!
Én Indiából származom, és azért tettem fel kérdésemet, mert állandóan szídják a romákat egyesek. Hogy igy "india úgy india"
És azt nem tudom hogy miért kell ennyire lenézni a romákat! Mivel ugyan olyan emberek vagyunk, leszámítva azokat az embereket akik le vannak maradva a társadalommal és akik nem tudnak beilleszkedni az emberi társadalomba!
Az a baj hogy egy kalap alá veszik a romákat. Ha lop vagy csal egy roma, vagy esetlek olyan körülmények között él hogy se viz, villany, stb, akkor az egész roma ilyen.
Ez esetben akkor a magyarokat is lehetne szídni egy arányban. Mert ők kösztük is van ilyet emberek.
Szóval véleményem szerint, inkább össze kéne tartani a romáknak és a magyaroknak. Hisz egy romának is meglehet a szakmája, diplomája, egyeteme, úgy szintén mint egy magyarnak.
" n Indiából származom, és azért tettem fel
kérdésemet, mert állandóan szídják a romákat
egyesek. Hogy igy "india úgy india"
És azt nem tudom hogy miért kell ennyire
lenézni a romákat! Mivel ugyan olyan
emberek vagyunk, leszámítva azokat az
embereket akik le vannak maradva a
társadalommal és akik nem tudnak
beilleszkedni az emberi társadalomba!
Az a baj hogy egy kalap alá veszik a romákat.
Ha lop vagy csal egy roma, vagy esetlek olyan
körülmények között él hogy se viz, villany,
stb, akkor az egész roma ilyen."
Akkor ne itt pofázz, hanem menj segíteni a társaidon te szerencsétlen, hogy ne ilyen véleménnyel legyünk rólatok!
Ha meg egy senki provokátor vagy akkor költözz kôzéjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!