Sokak szemében már az is óriási pozitívum, hogy NEM az elődeik.
2013. júl. 9. 12:25
2/17 anonim válasza:
Na igen, az elsőnek igaza van. :D
Bennük még nem csalódtak az emberek, ami nagy pozitívum.
2013. júl. 9. 12:27
3/17 anonim válasza:
A Magyarok érdekeit nézik nem lenne róma integráció ami felesleges ha meg rend lenne mindjárt elkezdenének a cigányok is dolgozni , Gyöngyösről a cigányok zavarták el a jogvédőket mert mindig a baloldal provokál ezt jobb eszedbe vésni , és még nem hallotam azért annyira műveletlenül beszélni Jobbikos politikust mind baloldalit , ott van Gyurcsány csak a folytonos mocskolodás. A Fidesz azért jobb mind a komcsi rendszer , mert nem támadja le a jobbikosokat ok nélkül.
2013. júl. 9. 12:28
4/17 anonim válasza:
"..elkezdenének a cigányok is dolgozni"
Mit? A nem-cigánynak sincs munkája!
2013. júl. 9. 12:31
5/17 anonim válasza:
Lenne mert a munkahely teremtés a fő cél , én még nem hallotam volna hogy aki szeret dolgozni nem kapott volna munkát :P...Na mind1 nem tudom mert eddig minden rendszer szar volt.
2013. júl. 9. 12:35
6/17 anonim válasza:
Amugy benne van a nevében Jobbik , mig a balban a balfék ? :D nem lessz itt Fletó maffiázása :D
2013. júl. 9. 12:37
7/17 anonim válasza:
Mit?
-Leállítanák a cigánytenyésztést.
Ami több, mint 20 éve folyik, a baloldal provokálóan, a Fidesz kevésbé provokálóan csinálja.
-Rendbe hoznák a közbiztonságot.
-Visszaadnák a magyarok indentitását ,amit a 20. század közepén elvettek tőlünk.
2013. júl. 9. 12:38
8/17 rémuralom válasza:
"nem lenne róma integráció ami felesleges"
Felesleges hát. Róma Olaszország fővárosa, több száz kilométerre Magyarországtól. Minek akarnánk integrálni?
2013. júl. 9. 12:45
9/17 anonim válasza:
Nem jobb a Jobbik. A többi párt legalább a kormányzás meg a közgazdaságtan alapszabályait ismeri, még ha az unortodoxabb fajtái meg is szegik néha.
A Jobbik ennyit se tud, nem is meglepő a villanyszerelős frakciótól. A programjuk súlytalan ígéretpuffogtatás, semmi reális alap a megvalósításra.
Az sem érv mellettük, hogy ők még nem cseszhettek el semmit. Ennyi erővel a nagy halálozási rátával operáló sebészek helyett küldjünk be óvodásokat műteni, mert ők még senkit sem öltek meg. Na, jó ötlet lenne?
2013. júl. 9. 13:01
10/17 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy jó-e, de az elmúlt vezérektõl rosszabb nem lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!