Nincs valami csordaeffektus a melegek elleni gyűlölködők esetében?
Tele van a GYK és a radikális média is az utóbbi hetekben a melegfelvonulással, azzal, hogy az micsoda provokáció, hogy az arcunka tolják azt, amire mi nem vagyunk kíváncsi. De nem veszi(te)k észre, hogy pont ezzel járultok hozzá százszor, ezerszer annyi ember provokálódásához, mintha csendben maradnátok?
Évente egyszer, egyetlen úton 2-3 órán át kell elszenvedni ezt, de ahelyett, hogy a hangoztatott véleményt ("mindenki tartsa meg magának a dolgait) gyakorolnátok is, teleposztolja a soktízezres látogatottságú kurucinfó meg a többi site a főoldalát melegekkel kapcsolatos hírekkel 2-3 hétig folyamatosan.
Mi ez, ha nem szándékos és álságos hergelése a saját tábornak? Egy keménymag elkezdi terjeszteni szánt szándékkal, a többi meg átveszi, mert ezt látja példaként.
Ha nem írnának ilyen stílusban az eseményről, akkor kb. az lenne, hogy a vonulás napján lenne 1-2 perces riport róla a híradókban és se előtte, se utána semmi. De így, hogy megkapják a tévék a lehetőséget, hogy támadások lehetőségéről, ellentüntetőkről beszéljenek napokig, online lapok meg hetekig.
Ha igazán azt akarnátok, hogy ne tolják az emberek arcába a számotokra nem tetsző dolgukat, akkor nem pont a mostani viselkedés ellenkezőjét kellene csinálni? Mert garantálom, hogy a mátészalkai meg zalaegerszegi kocsmákban nem a Pride sajtónyilatkozatai miatt beszélnek erről az ottaniak.
"A kérdező kommentje:
De csak nekem ennyire triviális, hogy az emberek begerjedése csak mondjuk 5%-ban köszönhető magának a tényleg megkérdőjelezhető milyenségű Pridenak és a másik 95%-t az ezen hőbörgő jobboldal teszi hozzá?
Azt akarjátok, hogy senki ne foglalkozzon ezzel és ezt úgy akarjátok elérni, hogy hetekig csak erről beszéltek a melegpárti média hatáskörénél százszor több embert elérő csatornákon?
Mintha tüzet akarnátok oltani benzinnel."
Te álszent !!!
begerjedni csak te gerjedsz a melegekre, mások csak idegesek lesznek miattuk.
Amúgy ide a rozsdás bökőt hogy provokátor vagy.
Te beszélsz arról hogy erről beszélnek, mikor nyitsz egy ilyen topikot ! "Normális ? ..."
Miért lennék álszent? Én sosem állítottam, hogy engem zavarnának vagy provokálnának a melegek, ahogy szerintem semmilyen normális agyú ember sem kezd azon pörögni, hogy mi történik az Andrássyn évente egyszer, hacsak nem a közvetlen közelében lakik.
Provokátor se vagyok, de elég szomorú, hogy egy normális érv nem jött még a jobboldaltól, csak a hümmögés meg az, hogy "nekünk is jogunk van dühöngeni!!!"
Vagy ez úgy megy, hogy mindenki csinálja azt, amit ti mondtok nekik, de rátok nem vonatkoznak a saját törvényeitek?
Ki csinálja amit mi mondunk ? Ha úgy lenne már rég nem lenne felvonulás. Amúgy azt értsd meg, hogy, ha a Heterok nem vonulnak fel a Melegeknek miért kell ? Amúgy megjegyzem ott is biztos hogy csak a feltűnési viszketegséggel megáldott melegek vonulnak.
És ha vonulnak viseljék el azokat is akik ezt nem nézik jó szemmel, mert ha nekik joguk van felvonulni, akkor a tüntetőknek is joguk van tüntetni. Ennyi.
Amúgy mellesleg a Meleg felvonulóknál is van csorda szellem, Azért vonulnak mint a marhák :)
Megjegyzem én se megyek óda nem dobálózom.
Amúgy azért vagy provokátor, mert olyan kérdéseket teszel fel , amire úgyis tudod milyen indulatú válaszokat kapsz . Erre azt íród nem kéne ezzel törődni és beszélni róla, Akkor minek teszel fel vele kapcsolatos kérdést ? Ne törődj velük, és velünk ellenzőkkel sem. Ennyi Te is nyugodtabb leszel és mi is. Amúgy a legtöbb ember úgy van a melegekkel, hogy oké vannak, de nem vonulgassanak, és nem mutogassák magukat, mert senki nem kíváncsi rá.
Se élőben se a tv-ben. Mellesleg a híradó azért mutatja őket, mert nekik minden aktuális dolgot mutatniuk kell.
Még ha sokakban ellenérzést is kelt. Na meg azoknak a felháborodását is megértem, akiket ez az meleg felvonulás miatti út lezárás kellemetlenül érint.
Amúgy itt a nyár itt a meleg. Ennél több melegségre nincs szükség. :)
" Provokátor se vagyok, de elég szomorú, hogy
egy normális érv nem jött még a jobboldaltól,
csak a hümmögés meg az, hogy "nekünk is
jogunk van dühöngeni!!!"
Vagy ez úgy megy, hogy mindenki csinálja azt,
amit ti mondtok nekik, de rátok nem
vonatkoznak a saját törvényeitek?"
Ez csak a nyögvenyelõs jobbozásodról szól semmi másról!
A mondatod második része meg a liberókra legalább ugyanennyire igaz, ha nem jobban.
Amugy nincs igazad abban hogy ha nem lennének elentüntetök akkor nem lenne ennyi ideig, mert ezt a melegek úgy vennék hogy az embereknek nincs kifogásuk a dolgaik ellen, és ezen felbátorodva, ki tudja milyen további rendezvényeket rendeznének. Kis vicces példa. "Meleg sziget, ahol mindent lehet!"
Tehát igazából az hozna köz megnyugvást, ha a melegek nem rendeznének felvonulást, Nincs rá semmi szükség, Amugy megjegyzem, némelyik szerintem kifejezetten örül hogy ingerelheti a jó népet. Ha a normál Heterok nem vonulnak fel akkor a melegek se tegyék.
Na meg az asexualis-ok se vonulnak fel.
Érdekes hógy csak a melegek éreznek erre kényszert. És az a gusztustalan az egészben ahogy teszik. nem vonulnak, vonaglanak.
Jó, ennyi erővel mit keresel a gyakorikerdesek.hu-n, ha szerinted mindenkinek meg kellene tartania a véleményét magának és nem beszélgetni semmiről? A tudás nem abszolút, attól, hogy nekem van egy véleményem még nem hiszem magamról, hogy a témában elértem a Zent és senki semmi újat ne tudna hozzátenni, ha felvetném a kérdést.
A kérdés pedig meg még mindig nem a melegfelvonulás jogosságáról, milyenségéről szól, ezt szinte az összes válaszoló elfelejti és arról ír, hogy a melegek felháborítóak. Ok, ezt már 5 éve is felfogtuk, haladjunk tovább. Természetesen van joguk ellentüntetni is, de az egész kérdés arra vonatkozik, hogy az, aki benzinnel próbálja oltani az égő házát az miért lepődik meg, hogy nagyobb szarba kerül, mint eredetileg volt?
Megszázszorozza a melegellenes oldal (hogy ne jobbosozzak mindig) azt az állampolgári figyelmet, ami pont idegesíti őket, ez nem nonszensz?
Ez a "heterok nem vonulnak" érv sem érv egy heteroközpontú társadalomban. Senki nem szól semmit a köztereken csókolózó fiatal párokra, sokak még mosolyognak is rajta. Ugyanezt egy meleg pár csak beszólások, szúrós nézések, és kisebb városok, falvak esetén kiközösítés, pletyklálkodás közepette tehetné, de nem teszik, mert mindenkinek van rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban. A heterok "felvonulása" egész évben zajlik az ország minden pontján százezerszer akkora mértékben, mint a melegeké, akik csak koncentrálják az övéket egyetlen helyre, mert csak így ütik meg a társadalmi beszélgetés ingerküszöbét.
"Így ütik meg a társadalmi beszélgetés ingerküszöbét."
Feleslegesnek tartom a további vélemény nyilvánítsómat, mert az napestig eltartana, és van jobb dolgom is.
Nyűgóttan tartsd ezt a lépésemet megfutamodásnak, nem érdekel.
Hát mivel az előző válaszaidban semmi koherens nézőpontot nem fogalmaztál meg, így még azt sem hihetem, csak a megfutamodást. Ha netán a teleírt határidőnaplód engedi, majd egyszer gyere vissza válaszolni.
Főleg így a Pride lezajlásának a fényében, ahol egy lakkrucis pap meg tollboás szopóálarcos szolgajelmezes KÖCSÖG se sétált, viszont 10 000 normális kinézetű ember igen. A legdurvább a fotókon amit láttam egy nyuszifül volt egy kb. 30 éves férfin. Felháborító provokáció, tényleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!