Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A melegek mit akarnak elérni...

A melegek mit akarnak elérni ezzel a felvonulgatással?

Figyelt kérdés
Nem pont az ellenkezőjét érik el annak amit szeretnének, hogy elfogadják őket? Miért kell provokálni az erkölcsösebb, konzervatívabb embereket?
2013. júl. 3. 17:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%
Engem nem zavarnak a hidrogénezett hajú lányok, de undorítónak tartom, hogy az utcára is kiviszik ezt és a normális emberek arcába tolják. Felháborító! Csinálják 4 fal között, de természetesen ahhoz is kérjék ki az engedélyemet először.
2013. júl. 3. 18:39
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Normális helyen a többség ízléséhez alkalmazkodik a kisebbség és nem fordítva.

Vagy az lenne a normális, hogy 5 dohányos telefüstöl egy termet, ahol 100 terhes nő tartózkodik?

2013. júl. 3. 18:43
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

14- es

Mikor kicsi volt a fiam (korán érő kíváncsi gyerek volt) elmagyaráztam neki, hogy kik azok a melegek.

Viszont ha valaki tangában pávatollal a seggében felvonult, akkor azt mondtam neki hogy ezek a bu..ik.

Így sem érted, hogy mi a négy fal közötti elintézés ?

2013. júl. 3. 18:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Bocs elnéztem 12- nek szól.
2013. júl. 3. 18:51
 15/27 anonim válasza:
52%
De most komolyan, kérdezném megint: mit cirkuszoltok ezen? Szerintem akit ez a dolog provokál, indulatokat vált ki benne, annak nem dobálózni kéne menni, hanem körülnéznie a saját életében. Már nem az, de ha végigvonulok az utcán engem miért zavarna, ha teljes boldog életet élek, hogy más emberek hova vonulnak, mit csinálnak, milyen ruhában teszik ezt és hogy rázzák-e a seggüket vagy sem? Ettől hogy lehetnek egyeseknek gyilkos indulatai? Ez már beteges, emberek... Szerintem mindenki a maga dolgát intézze. ÉS írtam , hogy én személy szerint nem tartom hasznosnak a melegfelvonulást, pedig semmi bajom a meleg közösséggel, de nem is zavar, mert azt csinálnak, ami akarnak, ahogy én is. ÉS mivel UGYANOLYAN emberek, mint mi, teljesen azonos szintűek velünk, köztük is számtalan féle ember van, így megosztja őket is a felvonulás, mert van konzervatív meleg, nyílt, gátlástalan meleg, bátor, gyáva, bunkó, kedves.... satöbbi satöbbi satöbbi
2013. júl. 3. 19:45
 16/27 Komplikato ***** válasza:

Ha jól rémlik egy régi "felkelés" emlékére van a vonulgatás, ahol egy városnegyedben hetente többször összeverték a szaruk a meleg gyanús személyeket a preferált szórakozó helyeiken ...

Az más tészta, hogy ha túl nagyra veszik a polgárpukkasztás szintjét, akkor ellentétest hatást érhetnek el vele.

2013. júl. 3. 19:57
 17/27 anonim ***** válasza:
14%

# 17:

Akkor összeszedek pár heteró ismerőst és mondom nekik, hogy hozzák a barátjuk és barátnőjüket, aztán elmegyünk mi is vonaglani latex ruhában a párunkkal, szexet imitálva, sz**rá sminkelve, vallási jelképek garmadájával. Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor rinyálunk pár sort a helyi tévének rádiónak. Így jó?

2013. júl. 3. 20:00
 18/27 anonim válasza:
87%

19: minden jogod megvan hozzá, ha erre vágysz. :) engem aztán az sem izgatna...

17-es voltam

2013. júl. 3. 20:08
 19/27 anonim ***** válasza:
Amíg nem lesznek ugyanolyan jogaik, mint a hetero pároknak, csak addig vonulgatnak.. Az meg itt tudjuk 20 év fidesz uralom mellet (sajnos) nem lesz !
2013. júl. 5. 18:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked és a barátnődnek felesleges vonulni, mert nektek nincsenek korlátozva a jogaitok. Nem is értem, miért ne házasodhatnának, polgári szertartást nyugodtan engedélyezhetnék. Egyébként talán pont azért ilyen provokatIvak, hogy egyszer egy évben legalább előszedjék a problémájukat.
2013. júl. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!