A melegek mit akarnak elérni ezzel a felvonulgatással?
Normális helyen a többség ízléséhez alkalmazkodik a kisebbség és nem fordítva.
Vagy az lenne a normális, hogy 5 dohányos telefüstöl egy termet, ahol 100 terhes nő tartózkodik?
14- es
Mikor kicsi volt a fiam (korán érő kíváncsi gyerek volt) elmagyaráztam neki, hogy kik azok a melegek.
Viszont ha valaki tangában pávatollal a seggében felvonult, akkor azt mondtam neki hogy ezek a bu..ik.
Így sem érted, hogy mi a négy fal közötti elintézés ?
Ha jól rémlik egy régi "felkelés" emlékére van a vonulgatás, ahol egy városnegyedben hetente többször összeverték a szaruk a meleg gyanús személyeket a preferált szórakozó helyeiken ...
Az más tészta, hogy ha túl nagyra veszik a polgárpukkasztás szintjét, akkor ellentétest hatást érhetnek el vele.
# 17:
Akkor összeszedek pár heteró ismerőst és mondom nekik, hogy hozzák a barátjuk és barátnőjüket, aztán elmegyünk mi is vonaglani latex ruhában a párunkkal, szexet imitálva, sz**rá sminkelve, vallási jelképek garmadájával. Aztán ha valakinek nem tetszik, akkor rinyálunk pár sort a helyi tévének rádiónak. Így jó?
19: minden jogod megvan hozzá, ha erre vágysz. :) engem aztán az sem izgatna...
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!