Mi a véleményetek Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki tevékenységéről? Mindkét oldal véleménye érdekel.
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 11:28
11/20 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 13:40
azért nem kell túlzásokba esni :D
12/20 anonim válasza:
Gyurex, Kókuci, és a Veres veszedelem.
Ők voltak a legnagyobb és legéhesebb cápák.
Lehet hogy a számodra elképzelhetetlen egy ekkora összeg, de ők nem a cipőfelsőrész készítők szövetségének adták el az országot, hanem olyan multiknak akiknek adott esetben annyi a bevételük mint az országunk GDP je. Ők más pennával írnak, és lehet hogy még le is becsültem a vagyonát, mert ezek a számok engem is megzavarnak.
A többi f@szpó közel nem tudott ennyit lopni .
13/20 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Na most már mondjunk valami JÓT is róla. Jó nagy álszent hazudós patkány volt, igazságosabb korokban a családja se úszta volna meg, nemhogy ő.
14/20 anonim válasza:
Na most már mondjunk valami JÓT is róla
Kimondta, hogy megfogja ?
15/20 anonim válasza:
Elk*rta, nem kicsit, nagyon. (de még mennyire hogy elk*rta...)
17/20 anonim válasza:
Nem rossz, bár néhányan még elkísérik és azok között lesznek SZDSZ esek is bőven!
Ja és a kurucra mondják hogy paranoiás, akkor ez a lap mi?
18/20 anonim válasza:
Tudtátok h a felesége (dobrev klára) bulgáriai kommunista vezető unokája v. lánya, javítsatok ki, régen hallottam
19/20 bumbi02 válasza:
fentebb vki irta h mekkora lehet a vagyona.. most volt épp tvben hogy kb 4,6milliárd "csak"... igazából nem értem miért kell szidni.. nem lehet csak adni a népnek és semmit se venni.. igaz mondjuk h inkább elöször a gazdagoktól kéne venni de azok mind befolyásosok és tölük nem lehet emiatt... és ne higyjétek hogy majd a Fidesz másképp csinálja...
20/20 anonim válasza:
A szekéroldal érdekel, vagy a domboldal? Én mind a két oldalról jó véleménnyel vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!