Miért szavazol jövőre az MSZP-re?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 11:16
1/18 anonim válasza:
Dehogy szavazok jövőre az MSZP-re.
2/18 anonim válasza:
Mert az a Mesterházy Attila olyan jólöltözött és kedves fiatalembernek tűnik nekem édeském.
89/N
3/18 anonim válasza:
Miért lesz aki rájuk szavaz???Én soha!!!
4/18 anonim válasza:
Sokkal szimpatikusabbak különben is, én az Orbánnak látom a szeme állásán hogy nem lesz jó, de a mostani rendszernél bármi jobb.. Igaz 4 éve a fideszre szavaztam, de előtte mszp-s voltam (mondjuk azelőtt megint fideszes), de most úgy érzem, hogy a sok évnyi útkeresés után megtaláltam a legjobb pártot, és ez az MSZP. A fidesz nagyon rossz, hát most is, már drágább a tej, úgyhogy soha többé fideszt. A fasisztákkal nem foglalkozok, a kispártok nevét meg nem tudom megjegyezni, úgyhogy HAJRÁ MSZP :)
6/18 anonim válasza:
ne döntsd már el kérlek szépen, hogy kire szavazzak...
7/18 anonim válasza:
Soha a büdös életbe nem szavaznék az MSZP-re.
8/18 rémuralom válasza:
Mert ők ötmilliót ígértek, a jobbikosok meg csak egymilliót: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__454..
9/18 anonim válasza:
Inkább vágják le a fél karom, de akkor sem szavazok rájuk.
"45 év terror,
kommunista átok,
becsületes magyar ember,
nem szavazhat rátok!"
10/18 anonim válasza:
Úgy érzem ilyen veszély nem fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!