Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még olyan hely ami ennyire...

Van még olyan hely ami ennyire undorító és szánalmas, mint magyarország?

Figyelt kérdés
Korrupció, szemét politikusok, pénz a zsebekbe, minden a pénzről szól, térfigyelő kamerák alapján 50 ezres bírság mikor a fizetések 90-100 körül vannak(jó esetben), ahol egy 10 éves cigánygyerekkel tehetetlenek a rendőrök meg mindenki, ahol ennyiféle adó meg minden sarc van... Stb.

2013. júl. 2. 00:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az érc érv akart lenni csak mellé ütöttem :)

Volt egy mondatod ami nagyon tetszett: Ja, és dohányárut csak dohányboltban kapsz, ez ott természetes! :) (és ott még azon se háborodnak fel hogy kiskorúak nem mehetnek be? Ez is legalább egy fél napos beszélgetést megérne miért élik meg ezt traumaként az emberek holott ennél jelentéktelenebb probléma nem nagyon van a jelenlegi állapotok mellett)

A mondandóm lehet félreérthetőre sikerült, azóta már írtam de még egyszer. Semmi bajom a tanárokkal. A fizetésemelésükkel is csak annyi, hogy olyan szintre emelték a fizetésüket ami szerintem nem reális. Nem az összeggel van a bajom hanem a mértékkel. Ne keressen annyit egy tanár mint egy orvos. Külföldi példát felhozva amerikában kiröhögik a középiskolai tanárokat mert nem igazán keresnek jól, az orvosok pedig olyan összeget tesznek zsebre hogy annyi nullát még forintban sem nagyon láttam. Nálunk pedig kiröhögik a tanárokat a fizetésük miatt az orvosokat meg sajnálatból nem röhögik ki mert heti X óra ügyelet után már végre nem 90 ezret keresnek.

Ja és ezt úgy mondom, hogy nem orvostan hallgató vagyok. Az én szakmámban tág határok között mozognak a keresetek. Közalkalmazottként lehet nem kapnék annyit majd mint egy általános iskolai tanár. Nem irigység beszél belőlem, nem azt a 150-160 ezret sajnálom tőlük. Csak azt értsük már meg hogy ne keressen annyit egy tanár mint egy orvosi egyetemet végzett személy.

A kérdésre adott válaszok picit elcsúsztak bár szerintem ez a vita nagyobb jelentőségű mint az 50 ezres bírságok megítélése.

2013. júl. 2. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha az orvosok többségének tényleg annyi lenne a keresete mint a nettó bére én is sajnálnám őket. De ami hálapénzként a többség többet keres mint bejelentett bére valahogy nem sajnálom őket.
2013. júl. 2. 18:51
 23/27 sni ***** válasza:
Nem az a baj, hogy emelték a fizetésüket, a gond ott kezdődik, hogy megint kiragadtak a tömegből egy csoportot, és csak vele foglalkoznak! Megérdemlik, nem erről van szó, csak mindenki más is, az elvégzett tanulmányok, illetve a ledolgozott idő után arányosan! Szerintem!
2013. júl. 2. 23:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Megérdemlik, nem erről van szó, csak mindenki más is, az elvégzett tanulmányok, illetve a ledolgozott idő után arányosan!

Én is ezt mondom. Csak a saját példámra levetítve. Illetve nem is a sajtomra hisz nem orvos leszek. A másik kedvencem a MÁV alkalmazottak. A mozdonyvezetők is állandó fizetésemelésért kampányolnak. magas fizetéssel rendelkeznek. Az arányos fizetés azt hiszem itt bukott meg.

2013. júl. 2. 23:39
 25/27 sni ***** válasza:
Na, csak megegyeztünk! :)
2013. júl. 2. 23:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Afrika nagy része még mindig sokkal rosszabb.
2013. júl. 3. 14:39
 27/27 50felett ***** válasza:

Tudok olyan kőművesről,aki havi 300 ezer felett keres.

és "csak" 3 éves szakmunkás képzőt végzett.

igaz az ő szakmája nem egy "felelősségteljes" szakma.

csak akkor van gond ha össze dől a ház,amit épit.

sokan irigylik is a fizetését, de az elvégzett munkáját valahogy senki.

2013. júl. 17. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!