Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért panaszkodik mindenki a...

Miért panaszkodik mindenki a szegénységre, meg hogy nem lehet megélni, mikor tele van minden bevásárlóközpont, pláza, mozi stb,?

Figyelt kérdés
Érdekelne tényleg, állítólag a magyarok szeretnek panaszkodni, hogy nincs pénz semmire, de közben mozdulni sem lehet a boltokban, bevásárlóközpontokban.
2013. jún. 28. 13:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Köszi, felvidított az utolsó bekezdésed:D

2013. jún. 28. 14:45
 22/35 A kérdező kommentje:
Itt nincs szegénység, nézzél el Ugandába, ahol még ivóvíz sincs! Ti meg internet mögül panaszkodtok.
2013. jún. 28. 14:47
 23/35 anonim ***** válasza:
91%

Akinek már van egy szaros 1megás internete, az már nem szegény?

Valaki lője már fejbe könyörgöm ezt az "embert".

Internet nélkül ma már munkát se lehet keresni normálisan.

2013. jún. 28. 14:48
 24/35 anonim ***** válasza:
96%
Gratulálok kérdező, most megneveztél egy afrikai országot, amit tulajdonképpen nagyrészt őserdő és mocsarak borítanak és egy rakás idegbeteg néger lakja, akik géppuskákkal lövöldözik egymás seggét és most nekünk azért kéne örülnünk, hogy egy ilyen országnál többre jutottunk. Okos vagy. :)
2013. jún. 28. 14:51
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg idióta vagy, mert Uganda rohadt nagy tavak mellet fekszik, szóval ivóvizük az van.
2013. jún. 28. 14:53
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen túrázok nem csak túrautakon. Voltam már olyan tanyán, ahol mikor vizet kértem, egy kútból mertek, és mondták, hogy nincs folyóvíz. Nem tudom mit mond neked a műtrágya és a KNO3, úgyhogy inkább leírom, ők nitrát szennyezett vizet ittak nap mint nap. De tény, hogy ezektől függetlenül megkínáltak szalonnával és egy isteni zöldséglevessel, a szalonnából nem fogadtam el semennyit, az nem tudom milyen volt.
 27/35 A kérdező kommentje:
Azt bírom, itt sírnak a szegénységről, de van havi 20 ezer cigire, vagy 20 ezer piára. Hidd el én is falusi vagyok, de most városon kuporgok a munkám miatt.(nem Bp-en). Itt akárhányszor megyek boltba, mindig minden tele van, olyan dolgokra költenek sokan amire amúgy semmi szükség nem lenne.
 28/35 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező, te mennyit keresel? Vagy még nem is dolgozol, csak otthonról osztod az észt?

Fogadjunk nem bruttó 140-et keresel.

Jön mindjárt a duma, hogy "nem mondom meg semmi közöd hozzá"

Ezzel legalább automatikusan az otthonról osztó kiskölyök kategóriába esel számomra.

2013. jún. 28. 14:55
 29/35 anonim ***** válasza:
Ja, és igazából a baloldali kormányok alatt is ugyanennyire tele voltak a bevásárlóközpontok meg a plázák és ugyanúgy volt net, szóval akkor is ilyen csodálatos, afrikafeletti jólétben éltünk, mint most :D
2013. jún. 28. 14:55
 30/35 anonim ***** válasza:
Éljen, jobban élünk, mint Afrikában! Magyarország jobban teljesít!
2013. jún. 28. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!