Mit gondoltok az új BTK-ról, végre megvédhetjük magunkat otthon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 19:00
11/16 anonim válasza:
Én eddig úgy voltam vele, hogy aki betör hozzám, azt elásom. Ezután sem lesz másképp, hiába van új BTK.
13/16 anonim válasza:
Dehogy élve! Hát minek nézel engem? Széttúrná a földet.
14/16 Pro Patria válasza:
Végre.
U.i.: Azoknak, akik - még mindig - azzal kritizálják a BTK. megtámadott iránti pártfogását a támadó ellenében, hogy "majd akkor átmegy a szomszéd egy doboz tejért, és megölik", ismét ajánlom figyelmébe, hogy több feltételnek kell fennállni, így csak az éjszaka, csoportosan és/vagy felfegyverkezve történő betörések esetére vonatkozik a jogos önvédelem.
15/16 anonim válasza:
Ha működik a csengő és bemászik hozzám egy bögre vízért, hogy bevehesse a gyógyszerét, azért már kardot rántok.
16/16 anonim válasza:
be kell szerelni kamerákkal az egész házat, még a klotyót is és akkor minden 100%-osan bizonyítható lesz. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!