Magyarország? Magyar ország?
Magyarország, ahol élnek: Kínaiak, Cigányok, Zsidók, Törökök, Németek, Szerbek, Oroszok, Ukránok, Görögök még saját falujuk is van, STB
A Magyarok pedig, élnek a világ minden pontján, ahova csak menekülni tudtak és tudnak.
PL: Napjainkban több ezer munkavállaló hagyta el az országot.
Le kell írnom mert páran nem értik a kérdést.
Magyarország, magyar ország? Ha a magyarok nem itt élnek, hanem körülötte, és máshol, akkor mitől magyar ország, Magyarország. És nem a történelmi múltra gondolok, vagy arra, hogy itt születnek emberek. Hanem, hogy mi a véleményetek ezekről a változásokról, hogy szinte már nincs faj magyar, aki ezer éve magyar. Mostanában pedig felgyorsultak ezek a dolgok, menekülnek az emberek az országból, és ez még csak a kezdet.
Most, hogy végig olvastam minden választ, mindenkinek köszönöm a véleményét. Én úgy gondolom senkit nem sértettem meg a kérdésemmel, nem tudom miért kell ennyire érzékenynek lenni. Ezért megfogalmazódott bennem egy másik kérdés.
Viszont ezt most fel teszem: Mi lett volna ha Hitler megnyeri a háborút?
Azért, mert a magyarok túlnyomó többsége - kivándorlástól függetlenül - masszívan itt él. És ennek az államnak egyedül hivatalos nyelve a magyar.
Az ide bevándorlók pedig elenyészően kevesen vannak az anyanemzettel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!