Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország? Magyar ország?

Magyarország? Magyar ország?

Figyelt kérdés

Magyarország, ahol élnek: Kínaiak, Cigányok, Zsidók, Törökök, Németek, Szerbek, Oroszok, Ukránok, Görögök még saját falujuk is van, STB

A Magyarok pedig, élnek a világ minden pontján, ahova csak menekülni tudtak és tudnak.

PL: Napjainkban több ezer munkavállaló hagyta el az országot.

#Magyarország! Kivándorlás
2013. jún. 26. 02:36
1 2
 11/15 Pro Patria ***** válasza:
Az ország túlnyomó többsége magyarajkú, az állam hivatalos nyelve magyar. Igen, vannak itt bevándorlók, megtelepedettek, mint ahogyan magyarok is máshol - de mennyi? De sehol nem olyan arányban, hogy túlhaladja az adott anyanemzetet, se itt, sem máshol. Ez nem változtat semmin.
2013. jún. 26. 17:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Le kell írnom mert páran nem értik a kérdést.

Magyarország, magyar ország? Ha a magyarok nem itt élnek, hanem körülötte, és máshol, akkor mitől magyar ország, Magyarország. És nem a történelmi múltra gondolok, vagy arra, hogy itt születnek emberek. Hanem, hogy mi a véleményetek ezekről a változásokról, hogy szinte már nincs faj magyar, aki ezer éve magyar. Mostanában pedig felgyorsultak ezek a dolgok, menekülnek az emberek az országból, és ez még csak a kezdet.

2013. jún. 27. 21:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Most, hogy végig olvastam minden választ, mindenkinek köszönöm a véleményét. Én úgy gondolom senkit nem sértettem meg a kérdésemmel, nem tudom miért kell ennyire érzékenynek lenni. Ezért megfogalmazódott bennem egy másik kérdés.

Viszont ezt most fel teszem: Mi lett volna ha Hitler megnyeri a háborút?

2013. jún. 27. 21:55
 14/15 Pro Patria ***** válasza:

Azért, mert a magyarok túlnyomó többsége - kivándorlástól függetlenül - masszívan itt él. És ennek az államnak egyedül hivatalos nyelve a magyar.

Az ide bevándorlók pedig elenyészően kevesen vannak az anyanemzettel szemben.

2013. jún. 27. 22:34
 15/15 anonim válasza:
Nos, kedves kérdezõ, ez az ország a középkor folyamán egyfajta olvasztótégelyként funkcionált a térségben, egyrészt mert elõszeretettel telepíttettek be külföldieket már Szent István korában is, másrészt átvonultak itt a tatárok, törökök és az elnéptelenedett területekre máshonnan érkeztek olyanok, akik megmûvelték és adót fizettek. Ha visszagondolunk, az adott kor színvonalához mérten elég jól álltunk és lehet nem is volt baj ez a sokszínûség.
2013. aug. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!