Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted mennyire fognak...

Szerinted mennyire fognak sírni a politikusok, ha a Jobbik fog nyerni jövőre?

Figyelt kérdés
A Fidesz is előlépett ügyeletes hazaárulónak....

2013. jún. 22. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%
A Jobbik soha nem fog választást nyerni.Az emberek nagyrésze a Fideszre fog szavazni.
2013. jún. 22. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
A politikusok ugyanúgy sz.rni fognak a világra, mint bármikor.
2013. jún. 22. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Elnézést, hogy a kérdező helyett itélkezem az ő kérdésénél, de szerintem nem azt kérdezte, amire a többség válaszolt, hogy hogyan nem fog nyerni a Jobbik.

Egyébként meg szerintem többi politikus nem nagyon fél a Jobbiktól, szóval szerintem megpróbálnák őket tönkre tenni, ha ők nyernének. Sőt szerintem több időt fektetnének a Jobbik lejáratására, mint a saját párjuk támogatására.

De ezt csak én gondolom így, aztán majd meglátjuk mi lesz, ha így történne :)

2013. jún. 22. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
Álmodik a nyomor. A jobbik nem fog nyerni, de nem is lesz soha ez a célja, ugyanis a programjával max. csődbe lehet vinni az országot vagy háborúba, amit még ők sem akarnak. Nekik a helyük az örökös ellenzék, ahonnan felelősség nélkül lehet szídni mindent.
2013. jún. 22. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
9%

A Jobbik sajnos most tényleg nem biztos hogy fog nyerni, de a rákövetkező választásokkor, a még nagyobb közfelháborodás, nekik fog szerintem dolgozni, és akkor nyernek.

Az ilyen majmok, akik meg azt hiszik, hogy eljön az apokalipszis ha rendbe tennék az országot, egyre kevesebben vannak.

Akik túl radikálisnak tartják is, mind mind a balos médiából hallják a ferdítéseket, aki teljesen tisztában van a párt előmenetelével, az tudja mire szavaz. Akit meg betud hülyíteni a média, az is úgy van vele, hogy a baloldal bukó, Fidesz bukó bárkire szavaz rossz döntés, vagy Jobbik, vagy nem megy elszavazni de akkor meg a Fideszre szavaz ugyan úgy.

2013. jún. 22. 23:40
 16/17 anonim ***** válasza:
A legnagyobb esélye annak a pártnak van nyerni, amelyet a Fidesz pártmédiája (Kossuth, M1, Duna, Heti Válasz, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap stb.) a legjobban ekéz. Ha megfigyelitek, a Jobbikról alig esik szó, Bajnairól annál inkább. Fineszesek a fiúk :)
2013. jún. 23. 09:35
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
A jobbik soha nem fog nyerni választást. Sem jövőre, sem pedig később. Ilyen formában legalábbis semmiképp, így fölösleges a kérdés. Legalábbis ha nyernek, az azt mutatja, hogy borzalmas szintre jutott az ország, én tuti költözök innen.
2013. jún. 24. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!