Mit szóltok hozzá, hogy Mohácsi Viktória Kanadába "menekül"?
Off.:Nem tudni hogy mikor lesz meg az elbírálás eredménye?
Várom a döntést.
Egy volt SZDSZ-es képviselőnő emellett roma jogvédő , ő maga is roma származású.
Kártékony munkásságával , tevékenységével a legcsekélyebb mértékben sem szolgálta a romák javát.
A Cozma ügynél is felszólalt többször.
Remélem nem kell részleteznem , hogy mit mondott.
Rosszul tettem fel a kérdést. Kinek hiszi ez magát? Oké vérlázító dolgokat mondott de ettől még nem lesz közellenség csak megvetés tárgya, nem félelemből menekül ki csak attól tart hogy úton útfélen megszólják. (oder leköpik)
Előre kellett volna gondolkodnia, bár láttunk már hasonlóra példát, volt egy drága ügyvéd aki trágár megjegyzéseket tett politikusokra, szobrot rongált és úton-útfélen szidta a magyart. Na Ő is külföldön landolt. Persze gerincesség van náluk dögivel.
(Csillagos ötös jár annak aki kitalálja a férfi nevét)
"Mit szóltok hozzá, hogy Mohácsi Viktória Kanadába "menekül"?"
1, Miért nem Indiába?
Ha tényleg komolyan venné a népe kultúráját a cigány őshazába menne...
2, miért "menekül?"
Állandóan azt hangoztatta magáról, hogy ő micsoda nagy demokrata. A mondás szerint a demokrata nem fél.
3, elmegy, mert állítólag itt nem találta meg a számítását
Miért nem mutat példát a fajtársainak, hogy bármilyen körülmények között, a jég hátán is meg lehet élni, nem kell ahhoz külföldre menekülni?
Igaz, én nem bánnám, ha követnék Mohácsi példáját az állítólagos védencei. Azért írom, hogy állítólagos, mert cserbenhagyja az övéit és egy mákszemnyivel sem lett jobb a cigányság sorsa az ő "munkássága" alatt, sőt, többet ártott, mint használt.
Ezek teljesen el vannak varázsolva. Ha én lennék, aki Kanadában erről döntést hoz és ismerném a magyar viszonyokat, egy percet nem gondolkoznék, mielőtt rányomnám a kérelemre az elutasító pecsétet.
Nem olyan bonyolult dolog, hogy mire való a menekültstátusz intézménye és arra sem nehéz rájönni, hogy ezek az emberek messziről sem felelnek meg az ahhoz szükséges kritériumoknak (pl. a valóban közvetlen életveszély otthon), nem tudom, hogy hogy nem tartják ezt az egészet a kiutazók baromságnak és miért próbálkoznak vele rendíthetetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!