Mit szoltok hogy már mindenütt hörögnek az IMF ellen?
IMF-et nem lehet hibáztatni, ők csak olyanok mint a gyors kölcsönt adó bankok. Ad pénzt hatalmas kamatra,ja és megmondja, hogy mindene amid van azaz övé. És kifejezetten vadászik azokra a kormányokra az országokra mint Magyarország. Amelynek van 100 lépés, 48 pontos, köztisztasági, új tulajdonosi, zászlós hajó út a munkához stb. programja de,előre látó tervei nincsenek.
A Fidesz-kormánynak volt egy Széchenyi terve, és lehet hogy nem volt tökéletes, de legalább tudta mit akar és azt következetesen csinálta.
De mivel az emberek inkább szeretnek rövid távra gondolkodni ezért választottak helyette olyan kormányt aki pontosan ezt teszi.
"az elmúlt 30 évben szerintem csak javult az életszínvonal"
Örülök, ha te ezt tapaszltalod. Az én ismerősi körömben nem egy család van nagy szrban, köztük mi is. 7 éve megengedhettük magunknak, hogy kimenjünk Olaszországba nyaralni 1 hétre, semmi pénzügyi gondunk nem volt, ebben az évben nem tudtunk menni sehova, sőt ha nem kapok az iskolából ösztöndíjat nem is tudom mi lesz velünk télen, mert nem tudjuk majd fizetni a gázszámlát, a lakbért stb... Előfordult párszor, hogy a hónapban az utolsó héten összesen 2000 ft-unk volt, etess ebből 2 gyereket magadon kívül. Pedig édesanyám 3 ember helyett dolgozik nap mint nap.
Nem azért mondom, hogy bárki is sajnáljon, vannak akik nálunk sokkal rosszabb helyzetben vanak. Csak az életszínvonal növekedését mutattam be saját példánkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!