Magyaroknak mért kínosak ennyire a cigány probléma?
Figyelt kérdés
Bulgáriába fallal veszik körül cigány telepeket Franciaországban meg munkatáborokba viszik őket vagyis keményen foglalkoznak a problémával!
Mi magyarok meg alig merünk egyáltalán foglalkozni ezzel a cigány dologgal!
2013. jún. 18. 13:43
11/16 anonim válasza:
nekem nem kínos
adnék nekik egy megyét és cigányországként elismerném
vannak politikusaik stb álljanak meg a lábukon
hozzátenném csendben hogy aknazárral.szögesdróttal kilométerenként 6-8 géppuskafészekkel meg 40 mesterlövésszel őriztetném a határt nehogy egy is visszaszökjön
így ők nem élnének "elnyomás" alatt mi meg megszabadulnánk tőlük
de ez túl szép álom
12/16 anonim válasza:
Mert a parlamentben is azok ülnek. Amúgy én nem vagyok rasszista de nagyon idegesít hogy ezek itt vannak a hazánkban...
13/16 anonim válasza:
Komárom-Esztergom megyét kell odaadni nekik mert az kicsi és nincs semmi táj mondjuk tó meg ilyesmi.
14/16 anonim válasza:
13-as észnél vagy? A saját hazádból adnál nekik területett?-.- szép..
15/16 anonim válasza:
hát ez jobb mint hogy az egész országot elpusztítják,
16/16 anonim válasza:
Magyar kormány? Amikor 100 ezer cigányt akarnak munkába állítani főállásban? És a többi magyar munkanélkülivel mi lesz? Már nem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!