Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy keresztény ellenessek?
Bajnairól nem tudok nyilatkozni.
Gyurcsány, révén hogy nem keresztény, hanem más vallású - amit nem szabad ide leírni - igen keresztényellenes. Mivel minden más vallást gyűlöl a vallása.
Szarházy pedig gondolom nem hisz Istenben, miután idehívja a magyargyűlölő román miniszterelnököt:D Vagyis nagyapám azt mondta rá hogy Istentelen:D
Hát ez talán pont nem mondható el róluk egyébként minden más ami rossz az hozzájuk fűződik de azt én nem mondanám, hogy keresztény ellenesek...mindemellett azonban az igaz, hogy nem támogatják, úgy az egyházat, mint a jobboldali pártok.
Előre látom, hogy néhány náci írogatni fogja, hogy ők zsidók meg én is az vagyok mert megvédtem őket (kivételesen)...de azok remélem, hogy tudják, hogy szánalmasak ;)
#3-nak. Le szabad írni. A zsidó vallásról annyit, hogy Mózes, Jézus és még néhányan zsidók voltak.
Az "elleness" egy essel közelebb áll a magyar nyelvhez.
Keresztényellenesnek sokféleképpen lehet lenni. Ahogy a zsidó- vagy muszlim ellenességet, úgy ezt is döntő többségében a tudatlanok gyakorolják. Akik jártasak valamiben, nem ilyen ellenesek, hanem egyes képviselőiket utálják, de a tömegnek persze úgy hirdetik, hogy megértsék.
Történetesen a három említett személyről sok mindent el tudok képzelni, de a keresztényellenesség részükről értelmetlen és haszontalan lenne. Annyira azonban vannak okosak, hogy egyikük sem önmaga ellensége. Tehát nem keresztényellenesek. Kétségtelen viszont, hogy akadnak, akik annak szeretnék látni őket. És ezt hirdetik is.
1. Gyurcsány katolikus, Bajnai (állítólag scientológus -ezt honnan szopják egyesek-), Mesterházy katolikus.
2. A vallásnak mi köze is van a politikához? Kb. annyi mint a focinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!