Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan van aki elhiszi,...

Most komolyan van aki elhiszi, hogy nem a fideszesknek volt köze ahhoz, hogy ki nyeri a dohányboltokat? Nálunk a városban csak fideszesek nyertek. (pl alpolgármester felesége, több képviselő rokona)

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 15:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha a szocik lettek volna nyerők,ők át engedték volna a nyertes pályázatokat a Fidesznek. Mert ők ilyen kegyelmesek!Akkor meg mit sírnak?
2013. jún. 16. 16:08
 12/28 Dick Esmen ***** válasza:
100%
A fideszesek kis része elhiszi.
2013. jún. 16. 16:30
 13/28 anonim ***** válasza:
84%

"Engem mint átlagpolgárt, rohadtul nem érdekel,"

Ez egy remek tanács, javaslom add át azoknak, akik a "nemmutyi" miatt elvesztették az egzisztenciájukat.

2013. jún. 16. 16:40
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
Ugyan ki az aki csupán dohányeladásból élt?
2013. jún. 16. 16:57
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

"Ugyan ki az aki csupán dohányeladásból élt?"

nem tudom melyik faluba laksz

tudod vannak olyan helyek mint a falud csak 100-200-300X akkora ezeket városnak hívják

na itt vannak úgynevezett dohányboltok

én 3 olyat ismerek mert rendszeres vevőjük voltam hogy nem nyertek és több évtizedbe mérhető munkájuk ment a semmibe

de igazad van ez csak 3 ember akár fel is fordulhatnak

2013. jún. 16. 17:09
 16/28 anonim ***** válasza:
19%

" javaslom add át azoknak, akik a "nemmutyi" miatt elvesztették az egzisztenciájukat."

Nagyon sok régi trafikos nem csak ebből élt. Sokaknak volt másod állása is, sokszor feketén. Most persze sírnak, de majd valahogy megoldják! Más ember is elvesztheti az állását, őket sem sajnálja senki. Akkor egy trafikos miért lenne különb? Mindenképp sokan elvesztették volna a megélhetést, hiszen jóval kevesebb jogot osztottak ki, mint eddig, tehát mutyi ide vagy oda, kevesebb trafik=kevesebb ember kell. Nem kell ezt túlgondolni.

2013. jún. 16. 17:56
 17/28 A kérdező kommentje:

ma 17:56

HA feltűnt volna sokaknak nem is azzal volt gondja, hogy trafikban kell árulni. Hanem azzal, hogy csak (1-2 kivételtől eltekintve) az kapott trafikot aki fidesz közeli. És ezzel van a baj. Pl erre a legjobb példa nálunk. Csak véletlen, hogy csak fideszesk kaptak jogot? És ez van az egész országban. Persze amelyik fideszes ez ellen lázad és bevallja azonnal lejáratják.

2013. jún. 16. 20:15
 18/28 A kérdező kommentje:
Ha tisztességes lett volna a pályázatok kiválasztása, akkor nem lenne ez ami most. CSAK NEM VOLT TISZTESSÉGES.
2013. jún. 16. 20:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
És ha valaki fidesz közeli az már csak rossz ember lehet?
2013. jún. 16. 20:19
 20/28 A kérdező kommentje:

"És ha valaki fidesz közeli az már csak rossz ember lehet?"

Úgy értem nem érted a lényeget. Vagy szándékosan szemet hunysz. Tisztességes az ha már előre leadnak egy listát, hogy ők nyerjenek? Arról van szó, hogy a fidesz előre megadta, hogy kik fognak nyerni. Vagy te nem lennél kiakadva, ha pályázol, de a másik azért nyer mert a haver/rokon elintézte? Vagy ez csak addig nem fontos amíg a fidesz csinálja ezt.

2013. jún. 16. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!