Hogy lehetne megoldani a cigányproblémát?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 01:22
11/25 anonim válasza:
Érdekes , bárki bármit ír azt úgy lepontozzák ahogy csak illik:D akkor mondjatok ti valami okosat.
12/25 anonim válasza:
Szerintem itt, ezen a fórumon senki sem fog megoldást mondani, olyat meg pláne nem, ami hatásos is. Erről kiváló tanulmányok tömkelege született és továbbiakat is lehetne írni; egy azonban biztos: amíg nincs politikai akarat addig senki ne várjon csodát. Amúgy szerény véleményem az, hogy a most felnőtt generációval semmit nem lehet kezdeni; amit tehetünk, az annyi, hogy a cigány gyerekeket kiszakítjuk a roma miliőből.
13/25 anonim válasza:
Felzárkóztatás csak a felzárkóztatandók beleegyezésével és együttműködésével végezhető.
A magyarság, ha megfeszül se tud eredmény elérni, mert a cigányság NEM AKAR integrálódni.
Ötletelhetünk programokkal, de így fölösleges.
15/25 anonim válasza:
Korrupt rendőröket kirúgni és 5 év fegyházra ítélni... garantálnám, hogy több nem kívánatos ember ülne most börtönben akkor.
16/25 anonim válasza:
Még mindig több lehetőséget látok a cigányok felzárkóztatásában mint a rendbontó szélsőséges magyar csapatokban...
17/25 anonim válasza:
Milyen rendbonto, milyen szelsöseges? Jol vagy? Tisztaban vagy vele, hogy napi rendszeresseggel ütnek-vernek. rabolnak ki es eröszakolnak meg magyarokat a CIGANYOK??? A cigany bantja a magyart. Magyarok nem vernek meg anyukat kisfiaval, ok nelkül, ez pl. tegnap törtent. Többi ciganybünözest olvasd kurucinfon. Engem pl. 12 eves koromban megeröszakolt egy csapat cigany, es majdnem vizbe is fojtottak. A legtöbb roma ertelmi fogyatekos, mert ezer evekig csak a sajat kis törzsükben szaporodtak. Meg a cigany törzsek se hazasodtak egymassal, szoval mindenki mindenkinek a többszörös rokona naluk. Mocskos, bünözö, emberalatti lenyek.
18/25 anonim válasza:
persze vannak köztük, különösen a nök között, viszonylag jolelkü, normalisabb egyedek. De az ö erkölcsi szintjük is nagyon alacsony, szellemi szinvonaluk, müveltsegük ugyszinten alacsony.
Nem azt mondom, hogy minden roma rablogyilkos, de a tolvaj ver, a hamissag-hazudozas, az önmaga sajnaltatasa, az elösködes ott van mindegyukben. Egytöl-egyig!
19/25 LR válasza:
Az első kommentelő írta jól. Be kellene szüntetni a segélyeket, és munkahelyeket biztosítani. Abban van valami, hogy a cigányok intelligencia szintje egy picit alacsonyabb a magyarokénál, de könyörgöm, aki azt írja hogy az IQ-juk 70, attól kérdezném, hogy ő elmenne úgy dolgozni, hogy árnyékban van 37°C, a napon meg ki tudja menni? És ők megcsinálják az "alantas melót" is. Tudom mert dolgoztam már így cigányokkal. Amúgy annak a kommentelőnek volt igaza aki a rendőröket záratná el. Hogy miért ? Azért mert én már szemtanúja voltam annak, hogy a rendőr, hozta a drogdílernek a cuccokat. Kérdem én: ha a rendőrök nem lennének ilyen nyomorultak, és a helyett, hogy a helyi drogdílerrel pacsiznak, jól elvernék őket, akkor nem rendeződne valamelyest a helyzet ? Dehogynem.
20/25 mustafa33 válasza:
Montam én, jó a gádzsónak, hajtja magára a kaszával a levegőt nekünk meg azs árnyékba kel fekünni, olyan nagy vót a hűség, csarava.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!