Mit éreznek most a baloldali vagy liberális emberek, hogy jövőre biztosan veszíteni fognak a választásokon? Szomorúságot? Dühöt? Keserűséget? Haragot? Félelmet? Bánatot?
Nekem persze könnyű, mert én a Fidesznek hiszek és így boldog vagyok, örömöt érzek, a siker már szinte kézzel fogható. Várom azt az estét 2014 tavaszán, amikor kiderül, hogy Viktorunk újabb 4 évre lesz miniszterelnök.
Aztán majd 2018-ban újabb 4 évre. De szép távlatok!!!!
"A Fidesz az eddigi legjobb kormány, illetve a legkevésbé rossz. "
Ezt hallom en is gyakran azoktol, akiknek a kadarizmus is tetszett.
"a 23-as egy kicsikét fasiszta!"
Ő nem kicsit fasiszta hanem kicsit hülye! Nem tud ész érveket hozni csak hogy : London sz*r mert sok a fekete bőrű. Komolyan mondom sok "nagyhazafinak" az értelmi szintje kb egy nagy halom kutyaszarral ér fel!
Szerintem ezzel a fehér-nem fehér dologgal (statisztika szerint 44% fehér) arra akart utalni, hogy a sok bevándorló miatt nagy a veszélyfaktor, rossz a közbiztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!