Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit éreznek most a baloldali...

Mit éreznek most a baloldali vagy liberális emberek, hogy jövőre biztosan veszíteni fognak a választásokon? Szomorúságot? Dühöt? Keserűséget? Haragot? Félelmet? Bánatot?

Figyelt kérdés

Nekem persze könnyű, mert én a Fidesznek hiszek és így boldog vagyok, örömöt érzek, a siker már szinte kézzel fogható. Várom azt az estét 2014 tavaszán, amikor kiderül, hogy Viktorunk újabb 4 évre lesz miniszterelnök.

Aztán majd 2018-ban újabb 4 évre. De szép távlatok!!!!

2013. jún. 14. 00:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
90%
Itthon meg cigányok vannak, az se jobb. És megyek, nem aggódj. Szeptemberig még maradhatok azért?
2013. jún. 17. 01:00
 32/37 anonim ***** válasza:
86%

"A Fidesz az eddigi legjobb kormány, illetve a legkevésbé rossz. "

Ezt hallom en is gyakran azoktol, akiknek a kadarizmus is tetszett.

2013. jún. 17. 09:36
 33/37 anonim ***** válasza:
85%

"a 23-as egy kicsikét fasiszta!"

Ő nem kicsit fasiszta hanem kicsit hülye! Nem tud ész érveket hozni csak hogy : London sz*r mert sok a fekete bőrű. Komolyan mondom sok "nagyhazafinak" az értelmi szintje kb egy nagy halom kutyaszarral ér fel!

2013. jún. 19. 10:27
 34/37 anonim ***** válasza:
5%
Nincs fehér ember Londonban. Bocsi, de ebben igaza van! Általában ti vagytok azok, akik érvek nélkül hordanak össze iszonyat nagy marhaságokat. A kutyaszar példa pedig pont arra jó, hogy tükröt tart nektek.
2013. jún. 19. 11:51
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Van ott fehér is, de engem a fekete se zavar, nem vagyok rasszista.
2013. jún. 19. 19:17
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezzel a fehér-nem fehér dologgal (statisztika szerint 44% fehér) arra akart utalni, hogy a sok bevándorló miatt nagy a veszélyfaktor, rossz a közbiztonság.

[link]

2013. jún. 19. 21:07
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért magyarországos se eszelősen jó a közbiztonság, és itt is vannak kisebbségek. Nem hiszem, hogy azért mennek el sokan, mert nem szeretnek itthon lenni. Inkább azért, mert kint több lehetőségük van.
2013. jún. 19. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!