Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Együtt 2014 összefogott az...

Az Együtt 2014 összefogott az MSZP-vel. Így is szimpatikus nektek?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik nem szerelmesek Bajnaiba, és nem mindenáron őt szeretnék kormányon látni. Köszönöm!

2013. jún. 12. 14:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És némely baloldali még mindig nem hiszi el, igen. Ez jelezheti akár az ő intellektuális képességeiket. Szóval az, aki szerint bármelyikkel csak nyerhet az ország - nem is tudom, ez a szánalmasabb, vagy amikor valaki nem hiszi el - az akkor nyitott szemmel jár az országban? A Dickről már nem is beszélve...
2013. jún. 12. 20:07
 12/18 MolotovPunk ***** válasza:
Nem vagyok egyik oldalnak sem nagy rajongója,de többre tartom Bajnait,mint orbán egész bandáját.Az álszent KDNPről nem is nyilatkozok hosszasan,mert az meg egy nagy vicc,úgy ahogy van.
2013. jún. 13. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Jó, hát a nagy MSZP-sek bekaphatják.

Fogadjunk azok a nagy MSZP fanatikusok már elfelejtették 2006-ot.

Kedves baloldaliak!

Ha a ti családtagotoknak lőtték volna ki a szemét, vagy verték volna meg a hatalom által vezérelt rendőrök, ugyanúgy nyalnátok a szocik seggét?

2013. jún. 13. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, aki esetleg baloldali az rögtön MSZP-s?

Fura...

2013. jún. 13. 15:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs ebben semmi érdekes és semmi fura. :D
2013. jún. 13. 16:36
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
84%

2006os eseményekhez,csak annyit szeretnék hozzáfűzni:

Nem kérte őket senki sem,hogy menjenek gyújtogatni meg kukákat borogatni.

2006ban a tüntetés engedélyezett és jogos volt,de a gyújtogatás és vandalizmus már nem volt az.

Sajnos a normálisak közé vegyültek szélső jobb oldaliak és foci huligánok.

Tényleg volt jó néhány rendőr,aki hibázott is és durván lépett fel.Azok nagy részét meg is büntették később,majd le is szerelték azokat.

A fidesz közben gyönyörűen kihasználta a 2006os eseményeket arra,hogy később 2010ben választást nyerjen.

Azt viszont végképp nem értem,hogy miért sorolnak be minden bal oldali érzelmű embert egyből az MSZPhez.

Én konkrétan egyik pártnak sem vagyok tagja,sem szimpatizánsa. (Maximum szimplán rühellem a fityeszt.)

2013. jún. 13. 23:15
 17/18 A kérdező kommentje:

"2006os eseményekhez,csak annyit szeretnék hozzáfűzni:

Nem kérte őket senki sem,hogy menjenek gyújtogatni meg kukákat borogatni."

Nem Fletó volt az, aki hazudott, ami miatt kirobbantak a 2006-os események? Egy társadalmi elégedetlenség volt akkor, nem csak emiatt. 1990 óta gyülemlett. Ami pedig a tüntetés részét illeti: Ti, baloldaliak olyan szinten álszentek vagytok, hogy az hihetetlen. Mondj már egy kormányellenes tüntetést a világból, ahol nincsen a tüntetők részéről túlkapás! Láttad te az angol tüntetést? Ahol boltokat fosztottak ki, és nem tudom hány millió(!) font(!!) károkat okoztak? Például ehhez képest a 2006-os tüntetés semmi volt. Szóval a civilizált, nyugati, polgári demokráciákban egy tüntetés sokkal keményebb és sokkal véresebb (általában van halálos áldozat is), mint az itthoniak.

"2006ban a tüntetés engedélyezett és jogos volt,de a gyújtogatás és vandalizmus már nem volt az.

Sajnos a normálisak közé vegyültek szélső jobb oldaliak és foci huligánok."

Jaaaaa, szóval azon felháborodnak a baloldaliak, hogy ha rögtön az MSZP-hez sorolják őket, ők viszont minden rosszat a foci huligánokkal meg a "szélső jobboldallal" azonosítanak.

"Tényleg volt jó néhány rendőr,aki hibázott is és durván lépett fel.Azok nagy részét meg is büntették később,majd le is szerelték azokat."

A töredékét! Csak a töredékét.

"A fidesz közben gyönyörűen kihasználta a 2006os eseményeket arra,hogy később 2010ben választást nyerjen."

Ez igaz.

"Azt viszont végképp nem értem,hogy miért sorolnak be minden bal oldali érzelmű embert egyből az MSZPhez.

Én konkrétan egyik pártnak sem vagyok tagja,sem szimpatizánsa. (Maximum szimplán rühellem a fityeszt.)"

Ja, azért szavazol nyíltan majd az Együtt 2014-re, meg azért véded a baloldalt, mert egyikhez sem tartozol. Mondjuk a neved alapján gondoltam, hogy balos vagy.

2013. jún. 14. 02:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Aaaa szóval az baj, ha valaki baloldali :D mostmár tudom
2013. júl. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!