Bajnai estén is borítékolhatunk újabb nyugdíjemelést?
Bajnai fórum:
Pedig azt hittem , hogy végre lesz valami fiatalosabb párt.
Minek kell a nyugdíjasok kegyeiért harcolni állandóan?
Miért vált szitokszóvá az a szó , hogy fiatal , diák?
"valamint az EU-ban egyedülálló ingyenes utazáshoz sem fognak hozzányúlni "
Várd ki a végét! A választások után ez drasztikusan fog változni az biztos. (Ha más nem akkor vagy jövedelemhatárhoz, vagy x darabszámhoz kötik majd)
Ez így lenne reális. Csak a mammut állami közlekedési cégeknek sem érdekük, hogy megváltoztassák a rendeletet, mert pénzektől ehetnének el.
A nyugdíjas munkavállalóknál is meglépték a negatív intézkedéseket.
"Ráadásul látható a demográfiai előrejelzések alapján, hogy a mai fiataloknak nem lesz soha nyugdíja, hiszen a manyupokat szétverték. Tehát fizeted a járulékot, de öregkorodban egy fityinget sem fogsz kapni."
Azért nem kell eltúlozni a dolgot. 40-50 év múlva is lesz nyugdíjrendszer, csak akkor is lesz rengeteg elégedetlen nyugdíjas, aki többet szeretne kapni.
Igaz, hogy egyre több lesz a nyugdíjas, de azért gazdasági növekedés is lesz, így a nyugdíjak reálértéke megőrizhető. Az viszont nagyon valószínű, hogy a jelenlegi színvonalnál sokkal jobban a jövő magyar nyugdíjasai sem fognak élni, de ez a szint azért fenntartható hosszú távon is.
"Azért nem kell eltúlozni a dolgot. 40-50 év múlva is lesz nyugdíjrendszer"
Örülök, h neked ez a véleményed, de elárulom a nagy titkot:
Az EU egyik problémaköre a nyugdíj, itthon hatványozottan, ugyan is qurvara fingja nincs senkinek, h ezt h kellene megoldani.
Nem kell mindig a nyugdíjast cseszegetni.Persze a mostani fiatalok is megöregszenek egyszer! /remélem/. Nyugdíjas vagyok, kevéske bevétellel,de inkább kevesebbel is beérem csak a gyermekeimnek tudjak segíteni. Sajnos ide jutottunk/de én nagyon szívesen adok/. 65 éves korig csak korlátozottam vehetjük igénybe az utazási kedvezményt. Én is jogosulatlannak tartom,hogy a többiek ingyen utazhatnak, pláne aki még dolgozik az ellátás mellett,az ki tudja fizetni a teljes áru bérleteket. Nekem is felment a pumpám amikor egy kezelésre utaztam és a távolsági buszon az utasok háromnegyed része teljesen ingyen utazott,volt köztük fiatalok is /vajon jogosan/.
Bajnainak és pártjának nem szabad hinni! Vajon melyik lenne az igazi vezető?! Akárki lesz,mindig először megszedi magát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!