Nem kellene Magyarországot felosztani két részre?
Figyelt kérdés
Az ország egyik részét vezetné Vona Gábor, a másik részt meg Bajnai Gordon.2013. jún. 10. 16:45
11/29 Dick Esmen válasza:
Nem!Sok párt,sokféle ember,de az ország egy!
12/29 anonim válasza:
Nem! Ha külön országot akartok Bajnaival pl. akkot menjetek egy lakatlan szigetre!
13/29 anonim válasza:
"Nograd megyet levalasztanam a ciganyoknak. A tobbi a mienk."
Szerintem meg ösztönözni kellene õket arra, hogy próbáljanak szerencsét nyugat európában és lehetõleg maradjanak is ott! :)
14/29 anonim válasza:
Sopron környéki lakosként azt mondom, hogy csatoljuk GYMS megye nyugati részét Ausztriához, ti meg azt csináltok amit akartok xD
15/29 anonim válasza:
A politikusok és a cigányok megkapják Budapestet, a magyarok pedig Magyarországot.
Legalább megszabulunk a Bűnös Várostól.
16/29 anonim válasza:
Ekkora ökörséget még nem hallottam már ne is haragudj...most ha én Bajnais oldalon lennék akkor hogy másszak át a Vonásba úgy, hogy ne hagyjam el a városom??? Full hülyeség az egész ötlet már ne is haragudj...
17/29 anonim válasza:
Szerintem még mindig az a legjobb megoldás, hogy Bajnai meg a többi gyökér elmegy egy szigetre, mi meg Vonával itt maradunk....
18/29 anonim válasza:
Így nem. Csak úgy lennék benne ha az egyik felét én vezetném, a másikat meg nem bánom ki.:))
19/29 anonim válasza:
Inkább csatoljuk az egészet valami fejlett európai országhoz, Bajnait meg Vonástul, Orbánostul és a 23 év összes politikusával küldjük el egy konténerben Szibériába.
20/29 anonim válasza:
szerintem Budapest és 50 km körzete legyen városállam. úgyis itt van a legtöbb libsi. a többi mehet akár Vonának, vagy a felcsúti cigánynak.
Majd kaját veszünk valahonnan, de nem biztos ám, hogy Vonáéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!