Miért nem sajtó, média, nyilvános a Bilderberg konferencia? Miért nem lehet tudni semmit arról hogy miről is van szó?
"Ma kezdődik Angliában a négy napig tartó Bilderberg konferencia, ahová a nyugati világ legbefolyásosabb személyiségei közül hívnak meg embereket, de – mint minden évben - másodhegedűsök is szerepelnek a listán. Akár korábban, amikor a ma európai parlamenti képviselő Bokros Lajos, Surányi György volt MNB elnök vagy Martonyi János külügyminiszter is kapott meghívót.
A „demokratikus világ” nagy konferenciája zárt ajtók mögött zajlik. A sajtót kizárják. A Soros-féle Transparency International által naponta követelt átláthatóság ott nulla. Akár a demokráciát jellemző alapértékek betartása."
"De azt akkor sem értem hogy a "lakáj" média miért nem érdeklődik, találgat, tapogatózik, hanem kuka módon hallgat."
Nemtom pontosan, ez a lakájmédia mit jelent, de én pl. arról se nagyon hallok, h a G20-as, meg G6-os, vagy mittomén milyen gyűléseken mi történik. Csak arról lehet tudni, h mindig tüntetnek pár tucatnyian az épületen kívül, aztán a nagyhatalmak vezetői bejelentik, h teljes a megértés, együttműködés, bár ebben sem vagyok biztos, mert nem érdekel.
És pont ezaz, h téged csak azért érdekel az egész, mert gazdag magánemberek vannak ott, és nem engedik be a médiát. Jönnek egyből az összeesküvés-elméletek, és úgy kezelitek ezeket az embereket, mintha lelketlen, világuralomra törő cilinderes, monoklis dzsentrik lennének. Miközben ugyanolyan emberek, mint te vagy én, csak ugye sikeresebbek, de az igényeik ugyanazok. Például egy évben egyszer találkozni a (szektás) haverokkal, akikkel tudnak miről dumálni, elengedhetik magukat, mert egymásban megbíznak, és felszippantva a kólát, meg bespurizva megd.ghatják a szexi hostess-csajokat, teljes diszkrécióban.
Nyilván nem ez történik odabent, de remélem a lényeget sikerült leszűrnöd.
# 1
Ha pontosítsak. Az átlag birka embert (mint amilyen te is vagy), akit nem érdekel, hogy a háta mögött rabszolgaságba taszítják, nem érdekli.
" Az átlag birka embert (mint amilyen te is vagy), akit nem érdekel, hogy a háta mögött rabszolgaságba taszítják, nem érdekli."
Ha tudod miről beszélnek, akkor nem csinálják meg ugyanazt?
Szerintem egy hatalmas trollkodás az egész.
Arra lehet jó, hogy ezen emberek ismerjék egymást és kapcsolataik legyenek. De hogy ez a közösség 1 darab központi, eltitkolt hatalomként működne, elég valószínűtlen. Gondolj bele, hogy félszáz ember legalább ugyanennyi különböző érdekkel maga mögött mennyire lehet döntésképes egy konferenciateremben, évente egyszer. És mennyire lehetne kontrollálni, hogy az ott közölt elveket betartják-e? Ez maximum úgy működhetne, ha a tagok év közben is folyamatosan tartják a kapcsolatot, de erről tudtommal soha nem volt szó (és nem is nagyon maradhatna titokban), max 2-3 tag egymás közt, személyesen.
Nyilván, ha az átlagember tudná, miről tárgyalnak, másnapra már lángokban állna az összes rendőrőrs, bank és jó néhány nagy cég irodája. Az ellenintézkedések pedig csökkentenék a gdp-t.
(Ez nem csak a bilderberggel van így, hanem külön-külön is minden jelentősebb kormány és igazgatótanács üléseivel is; ezért tartják az összes ilyen összeröffencset jellemzően titkos keretek közt.)
"Ez nem csak a bilderberggel van így, hanem külön-külön is minden jelentősebb kormány és igazgatótanács üléseivel is; ezért tartják az összes ilyen összeröffencset jellemzően titkos keretek közt."
A különbség az, hogy a bilderberg csoport esetében nincs közös érdek és kényszerítő erő, és rendkívül diverz a közösség is. (Vagy magát a közös célt is teljesen sikeresen eltitkolják? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!