Mi a véleményetek az Edelényi polgármester "megnyilvánulásairól"?
A romák utáni kijelentései után a zsidókat is előtérbe hozta,mint "problémát".Mi a véleményetek erről?
Az origon is megtalálhatók a cikkek ezzel kapcsolatban.
Nos végre egy ember aki nyilvánosság előtt is elmeri mondani az igazságot.Halál a cigányokra...
A zsidókkal nincs baj,ha lopnak aztse úgyteszik hogy lekéselnek pár embert hanem szépen nagyba...Azzal nekem nincs problémám.Ha merik tegyék.De amit a mocskos cigányok müvelnek???Döbbenetes.Amit mondott a polgármester az 100% igaz gondolom.akkor meg mit lázadnak?köcsög g*cik rohadnának már kifele az országból...
Szia!
Megértem a romák felháborodását! Méghogy gyógyszer, meg hogy ütik a hasukat, hogy beteg legyen a gyerek?? minek? elég ha a testvérek meg az unokatesók nagyon szeretik egymást...:)
Morvai is le lett fasisztázva, mert a parlamentben azt mondta, hogy a zsidók felvásárolják becses hazánkat.
Pedig ezt Simon Peresz mondta személyesen, nem légbőlkapott dolog.
Hát minimum kínos és ciki. A polgármester úr ráadásul még országgyűlési képviselő is, és ugye most egy globális kérdést boncolgatott (ha a zsidózást annak nevezhetjük), úgy hogy a FIDESZ nem mondhatja megint, hogy ez egy helyi probléma.
Egyébként érdekes az időzítés. Hogy hogy csak most dobták ezt be? Ha jól láttam, az interjú közben ott volt a polgármester mögött a karácsonyfa. Szóval decemberben nyilvánult meg a helyi tv-ben. Akkor ez senkinek nem tűnt fel?
Itt a link a riportrol. tenyleg ott a karacsonyfa a hatterben =)Valoban erdekes,h most jelent meg a mediaban,csak azt nem tudom miert.Szerintem is mondott jo gondolatokat,csak sajnos ez meg messze lesz amire megvalosulhat a tarsadalmon belul is(a tarsadalmi atalakulas).Szerintem eleg rossz helyzetben van az orszag,jo lenne ha kevesebb ballepest tenne a hatalmon levo kormany,alljon az barmelyik partbol.Akkor talan az emberek is jobban hinnenek abban,hogy nem csak "zsivanykodassal" lehet elore jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!