Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az Edelényi...

Mi a véleményetek az Edelényi polgármester "megnyilvánulásairól"?

Figyelt kérdés

A romák utáni kijelentései után a zsidókat is előtérbe hozta,mint "problémát".Mi a véleményetek erről?

Az origon is megtalálhatók a cikkek ezzel kapcsolatban.

2009. okt. 9. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Nos végre egy ember aki nyilvánosság előtt is elmeri mondani az igazságot.Halál a cigányokra...

A zsidókkal nincs baj,ha lopnak aztse úgyteszik hogy lekéselnek pár embert hanem szépen nagyba...Azzal nekem nincs problémám.Ha merik tegyék.De amit a mocskos cigányok müvelnek???Döbbenetes.Amit mondott a polgármester az 100% igaz gondolom.akkor meg mit lázadnak?köcsög g*cik rohadnának már kifele az országból...

2009. okt. 9. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen egyet értek vele, és végre van egy ember, aki nem a homokba dugja a fejét, ha a cigányokról van szó!Több ilyen ember kellene a politikai életbe!!!
2009. okt. 9. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Megértem a romák felháborodását! Méghogy gyógyszer, meg hogy ütik a hasukat, hogy beteg legyen a gyerek?? minek? elég ha a testvérek meg az unokatesók nagyon szeretik egymást...:)

2009. okt. 9. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Morvai is le lett fasisztázva, mert a parlamentben azt mondta, hogy a zsidók felvásárolják becses hazánkat.

Pedig ezt Simon Peresz mondta személyesen, nem légbőlkapott dolog.

http://www.youtube.com/watch?v=gIM3UNU-h44

2009. okt. 9. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek vele mert a rendőrség is vizsgálta,bár beszállhat az új projekt is :apraját a naggya.
2009. okt. 9. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Hát minimum kínos és ciki. A polgármester úr ráadásul még országgyűlési képviselő is, és ugye most egy globális kérdést boncolgatott (ha a zsidózást annak nevezhetjük), úgy hogy a FIDESZ nem mondhatja megint, hogy ez egy helyi probléma.

Egyébként érdekes az időzítés. Hogy hogy csak most dobták ezt be? Ha jól láttam, az interjú közben ott volt a polgármester mögött a karácsonyfa. Szóval decemberben nyilvánult meg a helyi tv-ben. Akkor ez senkinek nem tűnt fel?

2009. okt. 9. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, nagyon hamar kidobják a Fideszből. Az ilyen zavarosfejű paranoidoknak a Jobbikban van a helyük.
2009. okt. 10. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Igazat szólt, aztán most megy az ajvékolás. Szeretnék betiltani a valóságot, de szerencsére egyre többen kimondják.
2009. okt. 10. 12:32
 9/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a link a riportrol. tenyleg ott a karacsonyfa a hatterben =)Valoban erdekes,h most jelent meg a mediaban,csak azt nem tudom miert.Szerintem is mondott jo gondolatokat,csak sajnos ez meg messze lesz amire megvalosulhat a tarsadalmon belul is(a tarsadalmi atalakulas).Szerintem eleg rossz helyzetben van az orszag,jo lenne ha kevesebb ballepest tenne a hatalmon levo kormany,alljon az barmelyik partbol.Akkor talan az emberek is jobban hinnenek abban,hogy nem csak "zsivanykodassal" lehet elore jutni...

2009. okt. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!