Esélyes hogy Orbán Viktor még hosszú évtizedekig lesz miniszterelnök?
Aki tudja, aki nem: én nagyon nem vagyok jobboldali politikai beállítottságú, főleg nem Fideszes, de(!)
Szerintem a Fidesztől rengeteg enber, aki esetleg ugyan rájuk voksolt 2010-ben, azóta éppen Orbán személye miatt pártolt el tőlük, az idióta istenverése jobbikra meg nem akar szavazni, más lehetősége van? A jobboldalon nincs többpártrendszer, a jobbik is csak addig fog létezni, amíg a Fidesznek olyanja van! Először is szerintem ketté, vagy háromba fogják szakítani a jobbikot, megosszák a tagságot, abból mondjuk a negyede elmegy vissza a Fideszbe, a második negyede sehova nem fog jutni, és már eleve csak a fele tagságukkal "büszkélkedhetnek" majd!
Orbánt tudom hogy egy csomó jobboldali utálja, amúgy én voltam a legjobban meglepve, már '98-ban is, hogy miért nem a Deutsch lett a miniszterelnökjelöltjük! SOKKAL jobban járt volna vele az ország...
2018 - ban meglátjuk lesz- e még. Most Ő van.
Van helyette jobb?
Bajnai, Gyurcsány, Vona?
mellesleg migik ezerszám lennének. illetve talán nem, mert német stb országba akarnak menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!