A kormány az árvizesek pénzét is ellopja?
Ja azt Én is észrevettem. Mondjuk azért abból annyi összejön, hogy kár lenne mind segélyadományokra fordítani.
A maradékot inkább az újjáépítésben használják fel.
A másik: "véletlenül" szinte kizárólag egyházi karitatív szervezetek kaptak. Azért, hogy hálálkodjál nekik, meg nyomulhassanak a csuhások.
Teljesen mindegy, szerintem az újjáépítésre szánt pénzt is ellopják.
Apropó egyházak, kezét csókolom, jó, hogy szóba került. :) Most a papok és nagy hívők sem tolonganak segíteni az árvizeseken, de a pénzért mindig tartják a markukat.
"Most a papok és nagy hívők sem tolonganak segíteni az árvizeseken"
Végigkérdeztél minden egyes embert a gátakon, hogy milyen hitű és milyen mélyen vallásos? Tehát csak károgsz.
Ezek azok a szervezetek, akik éjjel nappal féléven át reklámra költik az adó forintok 1%-t? ....
Van erről cikk, hogy a befizet pénzek töredéke jut el a valódi célhoz!
Győrújbarát polgármestere elmondta a híradókban hogy a sportcsarnokban szállásolják el a kitelepítettek első hullámát utána jönnek az iskolák és a TEMPLOMOK. Na akkor miről beszélünk? A VILÁG legnagyobb segélyszervezetét az Egyház működteti. Persze ők nem kampányolnak a tv-kben rádiókban ezért a tv-n felcseperedő plebs nem tud róla. De ha elmész egy misére (kétlem hogy valaha lettél volna) akkor a mise végén a papok szokása felhívni a gyülekezet figyelmét az aktuális gyűjtésekre. Nem csak vészhelyzet esetén.
Előttem írták, hogy a segéLYszervezetek bevételének jelentős része elmegy reklámokra. Tudod valahogy fel kell hívni magukra a figyelmet. A kormány most kitalálta ezt a központosított rendszert ami valószínűleg nyomon követhetően fogja felhasználni az összegyűjtött pénzt.
A 7. válaszoló vagyok továbbra is.
A templomok kinyitását ugye már tisztáztam... akkor jöjjön most az Egyház által nem létező adományok és gyűjtések szervezése. Még egy pont amiben gigantikus marhaságokat hordtál össze. Alaptalanul rágalmaztad a vallási szervezeteket amikről ezek alapján semmit sem tudsz.
A Magyar katolikus Egyház felajánlásáról és gyűjtéséről itt olvashatsz, bár ha a lustaság győzedelmeskedne esetleg akkor elég a címet elolvasnod: [link]
A hozzád hasonló károgó fajankóknak be kéne fogni a szájukat... Itt böfögöd a bölcsességeidet és utána se nézel az állításaidnak... Mélységesen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!