Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rasszizmusnak tekinthető az,...

Rasszizmusnak tekinthető az, hogy romákról lehetett esszét írni érettségin?

Figyelt kérdés

Ahogy hallottam tanarokrol, sokan ki is használtak, és saját véleményt írtak.

Szükséges volt ezzel elrontani az érettségit? Miert került bele?

2013. jún. 5. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát ilyen témát tényleg nem célszerű beletenni.

Kíváncsi lennék a javítókulcsra, hogy a tanároknak majd mi alapján kell pontozni, mire szabad csak pontot adni.

2013. jún. 5. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok nomád életmódja tény és való, miért ne lehetne ezt leírni?
2013. jún. 5. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Meg hogy iskolába csak tanárt verni járnak. Nincs ebbe semmi, nekik ez a természetes.
2013. jún. 5. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kellene tanítani róluk az iskolában.

Márpedig , hogy vigyázni kell velük.És ha ilyen "barna" ember jön velünk szembe akkor készüljünk fel a legrosszabbra.

Tesi óra helyett pedig harcművészetet ,verekedést ,önvédelmi eszközök (vipera , kés...stb) használatát kellene megtanítani a diákokkal.

2013. jún. 5. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
2013. jún. 6. 08:53
 16/17 anonim válasza:
62%
A többi esszé meg a magyarokról szólt, na hoppá... Ez nem rasszizmus. És nem rontotta el az érettségit (én most érettségiztem, ezt ügy mondom). A fő kérdésre válaszolva pedig nem, nem az, de elképzelhető, hogy páran rasszista véleményt írtak bele, mivel az esszé tartalmazhat saját véleményt is. De magával a nem kötelező(!) feladattal nincs gond.
2013. jún. 6. 09:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Rasszizmus:

Az a folyamat, amikor a roma kisebbség számára nem engedélyezzük a tisztességtelen előnyt, vagy amikor a roma kisebbség egyenlő elbírálásban részesül - pozitív diszkrimináció helyett.

2013. jún. 7. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!