A Politika kérdéseknél a legkülönbözőbb kőkori, mindengyűlölő technikákat, "problémamegoldásokat" javaslók közül vajon hányan lennének ugyanennyire szókimondóak, ha az oldal nem anonim lenne?
Még a szintén kitalált usernevet se szokás vállalni, nemhogy Facebook loginos regisztrációhoz legyen kötve.
Mondjuk megnézném, ahogy anyu-apu arról diskurál az interneten, hogy nemzetbiztonsági kockázat és kiirtandó az összes "liberális szervezet" meg a cigányok :D
"Akkor futás vissza a hazádba!
Aztán ha este elmész bevásárolni vigyázz, nehogy véletlenül halálra verj egy türkmént vagy üzbéget, amiért azt a vérlázító sértést el merte követni, hogy hozzátok ment dolgozni."
Ilyen verekedések nem gyakoriak.
Én egyébként is magyarnak tekintem magamat , ez az elsődleges hazám , itt nőttem fel.
De vajon a te hazád hol lehet?Indiában vagy Izraelben?
"Egyébként idióta, aki saját nevét vállalva ír olyasmiket, hogy irtsuk ki az összes cigányt, hisz ki tudja, milyen következményei lehetnek."
Semmilyenek.
A liberalizmus olyan mint egy gyümölcs!
Szép virága volt és édes a gyümölcse.
Csak sajnos megrohadt!
A mai liberalizmus már rég nem a fejlődés iránya, hanem a kerékkötője. Ma már nem megvédeni akarja a kisebbségeket hanem extra jogokhoz juttatni. Ma a liberalizmus olyan szervezeteket hoz létre ami a többségi társadalmak egyre pusztítóbb elképzeléseket és támogatókat tömörít vagy hoz létre. Ma már mindenki liberális egy szintig, csak vannak akik ezen minden áron túllőve akarnak fude libsik lenni, miközben elfelejtik hogy a liberális felfogás kisebbséget védő értékeik csak addig valódi értékek, amíg nem okoznak a többségi társadalomnak vagy más kisebbségeknek problémát.
És igen pld az SZDSZ kimondottan nemzetbiztonsági probléma volt és sajnos úgy néz ki hogy más néven lesz is.
A kurucon 10 hsz-ből 9 kamu regisztrációt használ. Magán a FB-n meg igazi névvel nem szokták olyan intenzitással javasolni az internálótáborokat, mint itt.
A gond meg majd 5-10 év múlva lesz, amikor a magyar munkáltatók is átveszik az amerikai normát, hogy az állásra jelentkezők egyik legfontosabb szűrője a google keresés és a személy online történetének végigböngészése. Ott meg nem fog számítani, hogy 10 éve írta, hogy irtsanak ki minden cigányt és ma már nem így gondolja.
"Magán a FB-n meg igazi névvel nem szokták olyan intenzitással javasolni az internálótáborokat, mint itt. "
Ne hazudj!
"5-10 év múlva lesz, amikor a magyar munkáltatók"
Ha így mennek tovább a dolgok, kétlem, hogy lesznek 5-10 év múlva magyar munkáltatók...
Csak nekem visszás, hogy az ideírók közül _egyetlen egy sem_ volt, aki névvel írt volna...? Kiemelve a tegnapi 12:21-es válaszolót is, és másokat, akik lelkesen hirdetik, hogy bizony, hogy megtisztulna az oldal. Így - amin tényleg már csak a fejemet fogom - maga a Kérdező is. Hol a nicked? (A nevet már el sem várom.)
Ennyit rólatok.
De megfordítom a kérdést: miért van az, hogy az itteni liberális keménymag 500, akár 1000 pontokat szedett össze csak mínuszozásból, és nem írnak választ sehova, nem mutatnak fel érveket, nem fejtenek ki saját véleményt, csak piros- és zöldpacsiznak? Miért nem szólalnak meg, csak olvasatlanul lenulláznak minden nekik nem tetszőt, mindenhol? Hol vannak ők? Miért nem írnak..? Ezt nem tudom elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!