Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol találhatóak ezek a falvak?

Hol találhatóak ezek a falvak?

Figyelt kérdés

Több alkalommal(kb már vagy 100*) tapasztaltam ezen az oldalon, hogy itt egyesek állítják, hogy egy olyan vidéki kis faluban nőttek fel, ahol a cigányok dolgoznak ezerrel, nem lopnak, kötekednek, bezzeg a hülye tróger semmirekellő magyaroktól már nem lehet kimenni az utcára se ,mert abban a pillanatban szétkéselik az embert.

Általában mindig feltettem a kérdést, hogy hol is található ez a kis falu, esetleg mi a neve, de valahogy soha nem kaptam választ, csak azt kaptam meg, hogy mekkora rasszista vagyok.

Szal most mindenkihez szólva, hol vannak ezek a falvak?

2013. jún. 1. 14:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a 76%-os az előző kérdésről? :D Én örülnék ha lenne ilyen hely, ahol minden cigány dolgozik, de sajnos még én se láttam ilyet. Heves megyei vagyok, egy viszonylag biztonságosabb részen lakok. De inkább az ellenkezőjét tapasztalom mindenhol. Gondolom az ingatlanok ára is azért megy le ha cigány a szomszéd, mert mindenki rasszista. :)
2013. jún. 1. 14:17
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem, én 62% vagyok.

Nem tudom, azt gondoltam a balosok rögtön lecsapnak a kérdésre, kapnak az alkalmon, h bizonyítsanak, de sajnos nem.

Szokás szerint mélyen hallgatnak:)

2013. jún. 1. 14:20
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Rossz a kérdés szerintem, én is azt hittem hogy tényleg valami falut keresel. Nem elég provokatív, így nem lesz 20+ válasz. :)
2013. jún. 1. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Hol találhatók ezek a hozzászólások?
2013. jún. 1. 14:36
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Ma nincs válasz, akkor a kérdéssel lehet probléma . baloldali kommentek így jelennek meg ezen a honlapon ...
2013. jún. 1. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem létezik ilyen falu. Ez a leírás csak egy álomvilágra illik.
2013. jún. 1. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:
55%

Pest megyén belül rengeteg ilyen falu van. Főleg amelyek közel vannak Budapesthez. Pl. Vác környéki falvakban. Nem azt mondom, hogy mindegyik cigány dolgozik, de a többség igen (az más kérdés, hogy elisszák stb., de legalább nem a segélyt).

Belém eddig csak egyszer kötöttek, azt sem itt ahol élek, hanem Vácon.

2013. jún. 1. 19:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Valóban sokszor feltetted már ezt a kérdést, egy ízben nekem is, amikor azt írtam, hogy a mi falunkban A RENDSZERVÁLTÁS ELŐTT nem volt baj a cigányokkal, pedig azt is hozzátettem ugyanebben a kommentemben, hogy MOST MÁR VAN. Válaszoltam is a kérdésedre, hogy ez a falu Girincs, erre hazugnak tituláltál.

Én nem tudom, hol olvastál te hülye tróger magyarokról valamit, mert én még ilyet nem láttam, csak azt tudom, hogy én nem írtam még hasonlót sem, oszt a torkomnak ugrottál mégis.

2013. jún. 1. 23:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már Girincset, én meg leírtam, hogy egy átlagos cigányputri.

Lehet a te értékrended alapján minden rendben van, de az legyen a te bajod.

2013. jún. 2. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Na a gond nem a válaszolókkal van hanem veled.
2013. jún. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!