Miért kellett kiutasítani Magyarországról az Ujgur Világkongresszus ifjúsági tagozatának küldöttségét?
De az egészbe az a vicces hogy gyakorlatilag a saját rokonainkat tagadtuk meg a sárgákért, akiket én már kezdek utálni, mert unom hogy hogy ők is csendes megszállást végeznek, gyakorlatilag szinte mindennap látok legalább egyet valahol. Én annyit teszek hogy ahol tudom hogy ők a tulajdonosok, ott nem veszek semmit sem !
És ez azért is undorító mert evvel sokkal többet árt magának és az országnak a fidesz mint amennyi haszna lehet belőle.
Ha már annyira kapaszkodni akar valahova akkor legalább az oroszokhoz menjen már, azok legalább nem várnának el ilyeneket.
Öröm látni, mennyi jobboldali volt ez időben itt a gyk-n.
Ma már ha valaki konzervativ véleményt fogalmaz meg, jobb esetben lepontozzák s összeszidják, rosszabb esetben törlik a válaszát.
Ha valaki még itt van közületek, azt kérem jelezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!