Igaz az, hogy Bajnaiék már most azon dolgoznak, hogy hogyan vezessék ki az országot a válságból és állítsák talpra, ha jövőre megnyerik a választásokat?
Bajnai mitől lenne civil? kóka és gyurcsán y üzlettársa mitől lesz civil szakértő? haza és haladás tele van ilyen emberekkel ... volt szdszesekkel ...
vagy Bajnai jobb keze oszkó mitől lenne civil? 2007-2010 között gyurcsány és Bajnai pénzelte a malévet, majd ahogy újra átkerült a malév a magyar államhoz nem voltak restek behajtani ezeket a pénzeket... oszkó pink társaság elnökségi tag volt, Bajnai meg Budapest Airport korábbi elnöke biztos, hogy ellenérdekeltek voltak a versenytárs fenntartásában, illetve tudatosan fizették az orosz malév veszteségét, hogy utána támadható legyen a cég ...
"Nem tudom, de bízom bennük. Az viszont igaz, hogy a Fidesz tavaly október óta ismét azon dolgozik, hogy lejárassa Bajnait"
Szerintem ha Bajnairól akarsz véleményt alkotni, akkor ne a Fideszre figyelj, hanem Bajnaira.
Engem pl. nem győzött meg Bajnai, hogy tudna válságot kezelni.
"Nemsokára jönnek a kommenttelők a libajnai miatt meghalt egy halom ember és ő csak bajt hoz és maga az antikrisztus..."
Volt hatalmon az imádott LiBajnai Off-shore Gordonod. Jobban éltünk? Nem. Akkormeg?
Erről pedig ennyit.
A pénzügyekhez viszont valóban ért. Jövedelemeltitkolásban és sikkasztásban verhetetlen.
Látom jól kimosta pár ember agyát a fidesz a Bajnait lejárató milliókba kerülő kampányával. itt is csak fröcsögnek és csak kitalált alaptalan vádakat szajkóznak. Ezek a rosszindulatú fideszes gondolatmenet mentén gondolkodó emberek el se tudják azt képzelni hogy van olyan ember aki csak segíteni akar Magyarországnak és nem a pénz motiválja.
Ezeknek üzenem hogy egyszer az életükben próbáljanak meg emberi módon megbízni valakiben aki segíteni akar (rajtuk is)
Hajrá Bajnai!
"Látom jól kimosta pár ember agyát a fidesz a Bajnait lejárató milliókba kerülő kampányával. itt is csak fröcsögnek és csak kitalált alaptalan vádakat szajkóznak. "
Ki hát, ja. Szánalmas ahogy erőlködsz! Én nem tőle várom a "megváltást" ha tetszik, ha nem, sőt a többitől se.
Bajnai csak egy évig volt miniszterelnök, de abból is tisztán látható, hogy a rendszerváltás óta a legtehetségesebb és legfelkészültebb politikus. Szerintem már nagyban dolgoznak a programjukon, amivel kivezethetik az országot a válságból, és a pénzéhes Orbán által szülte adó- és válságcsapdából, valamint a milliárdosok érdekeit néző fideszt elzavarja a fenébe.
Hajrá demokratikus ellenzék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!