Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az gáz, ha két egymással...

Az gáz, ha két egymással ellentétes párttal is szimpatizálok? Jobbik vs. Együtt 2014. Melyikre lenne érdemesebb szavazni?

Figyelt kérdés
Mindkét párt programjában vannak nagyon pozitív és nagyon negatív dolgok, így nem tudom, hogy melyiket lenne inkább érdemes választanom. Tudnátok nekem fröcsögéstől mentes érveket mondani arra, hogy szerintetek melyik pár a jobb és miért? Kulturált kommenteket kérek, annak nincs értelme, hogy az egyik oldal pocskondiázza a másikat (lásd: nácizás meg kommunistázás).

2013. máj. 26. 08:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Te egyszerűen egy Jobbikfób idióta vagy.

Olyan portált idézni ami a jobbik ellen jött létre ezzel a tartalommal több mint nevetséges és kínos próbálkozás.

Arról nem is beszélve hogy baromságokat írkálnak."

:D Tényeket írnak, amit más híroldalakról szereztek. Csak összegyűjtik a Jobbik hibát, pofáraeséseit. Attól még, hogy nem tetszik neked, még tény marad, amit írnak.

A jobbikfób meg mi? Muszlim haverokkal beszéltetek, azt nekik is bejött az iszlamofóbia hazugság, azt kitaláltátok, hogy lesz jobbikfóbia? Amúgy szerintem kisbetűvel kéne írni, mert nem tulajdonnév :)

"Az LMP meg tipikusan a tűzkörül a pecsenyét, azért osztódnak és tobzódnak semmi másért."

Ez nem érv, ez egy kis sértegetés. És miért siklottál át olyan könnyedén a Jobbik többi visszásságán?

"Gazdaság terén , Bajnai inkább Eu, nyugat , USA, Izrael párti.

Támogatja a liberálisabb fű törvényeket , esetleg a melegházasságot."

A fűtörvényekhez nem akarnak hozzányúlni, nem tudom miből gondolod a liberlaizációt.

A melegházasságot meg nem támogatják, hanem a BÉK-ot írnák be az Alkotmányba.

Jobbik:

"Ők a fegyvertartási törvényeket liberalizálnák.

-Minden magyar polgár kapnak ingyen vagy nagy kedvezménnyel középfokú nyelvvizsgát."

Ja, a fegyvertartási liberalizáció az USA-ban mutatja, milyen hasznos... És ott még kultúrája van a fegyverviselésnek, nelunk meg egyáltalán nincs!

És persze, meg ingyen sör, meg ingyen lakás, meg ingyen parella a Holdon, ugye? :D

2013. máj. 26. 10:51
 22/30 anonim ***** válasza:

Kérdező a Jobbikról sok dolgot nem tudsz.

Nem akar multikat elzavarni ,csak megszüntetni a kettős mércét.Összehangolni őket a hazai termelőkkel , hogy kölcsönösen előnyös legyen.

A cigánybűnözést valóban kezelnék.

Bajnai már megmutatta , hogy hogyan "kezeli" amikor 2009-2010-ben vezette az országot az MSZP színei alatt.

Az minden volt csak nem felzárkóztatás meg megoldás.

Rasszizmust kiabált össze-vissza és még adta alájuk a lovat.

Valószínű ugyanezt a módszert használná ,továbbra is.

Az MSZP-vel összeállva meg főleg.

2013. máj. 26. 11:21
 23/30 anonim ***** válasza:

"Mindkét párt programjában vannak nagyon pozitív és nagyon negatív dolgok"

Nekem erre csak egy kérdésem van: az elmúlt 6 választáson melyik párt tartotta magát legalább 50%-ban a programjához, vagy annak híján a kampányban elhangzott ígéretekhez? Na ennyit a programokról és előzetes ígéretekről.

2013. máj. 26. 11:24
 24/30 A kérdező kommentje:
Az szerintetek igaz, hogyha a fidesz nyer legközelebb is, de csak egyszerű többséggel, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne a hatalom fenntartásához?
2013. máj. 26. 11:32
 25/30 anonim ***** válasza:

"de csak egyszerű többséggel, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne a hatalom fenntartásához?"

Nincs kizárva, de szerintem nem lépnék meg, és azzal a Jobbik elvesztené a szavazói többségét.

2013. máj. 26. 11:34
 26/30 anonim ***** válasza:

"Az szerintetek igaz, hogyha a fidesz nyer legközelebb is, de csak egyszerű többséggel, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne a hatalom fenntartásához?"

Kizárt.

A Fidesz részéről lehet rendben lenne ,de a Jobbik nem csinálna ilyet.

Elvesztené a szavazói nagy részét.

A Fideszt csaló , hazug ,pártnak tartják.

Soha nem állnának össze vele.

2013. máj. 26. 11:34
 27/30 anonim ***** válasza:

" [link]

szlovákia, csehország, lengyelország szintén egy kulccsal kezdte később módosított rajta egy kicsit ..."

Innen is lehet látni, hogy milyen sikeres is ez az egykulcsos adórendszer. Kövessük csak Ukrajnát, Kazahsztánt meg Mongóliát. Ott van még csak kánaán.

Kérdező: Szerintem várjál még 1 évet és, ha még akkor se vagy biztos, hogy kire szeretnél szavazni, akkor meg ec pec kimehetsz lehunyt szemmel azt meg is van a számodra nyerő párt xD

2013. máj. 26. 14:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Bármelyikre is szavazol végül, a lényeg, hogy MINDIG tudj váltani ha! Sose légy fan, úgy mint azok pl akik Őszöd után is Gyurcsányisták maradtak pl. Ezek nem valami focicsapatok, amik mellett az igazi szurkoló a végsőkig kiáll, ezek pártok, nem kell őket szeretni.
2013. máj. 26. 14:56
 29/30 Dick Esmen ***** válasza:
Szerintem az Együtt2014-re,de inkább várj még egy kicsit mielőtt döntenél.
2013. máj. 26. 15:39
 30/30 anonim ***** válasza:

Egyszerű válasz adok:

Mivel az Együtt 2014 kevésbé veheti fel a versenyt a Fidesszel mint a jobbik, ezért inkább az utóbbira érdemes szavazni.

2013. máj. 26. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!