Vazul9229 kérdése:
Szerintitek mi lesz, ha a Jobbik nyerne?
Figyelt kérdés
Mert hát az MSZP-nek szerintem annyi lesz Gyurcsány és Meggyesi után, az LMP már elbukott. A Fidesz még tartja magát, de idő kérdése míg vele is történik valami baki, ezt a szélső jobboldali pártot még nem nyert választást, de mi lesz, ha egyszer mégis. Én kulturális szempontból pozitívan nézek rá, de a rasszista elveit azért én vitatom. Ha netán a Jobbik hatalomra jut szerintetek mi lesz, "győzelem, vagy bukás"?2013. máj. 24. 13:16
1/19 anonim válasza:
Végre egy normális hazafias kormányunk!
2/19 anonim válasza:
Látjátok, mit csinálnak Orbánnal, mert nem úgy táncol, ahogy az EU fütyül. Ha egy igazi szélsőséges párt kerülne hatalomra, az EU ledarálna minket (lásd Ausztriában Haider esetét), teljesen elszigetelődnénk.
3/19 anonim válasza:
Még több érettségi nélküli ember jut a parlamentbe. Hajrá, ez a jövő...
4/19 anonim válasza:
Végre lenne államcsőd, elhullana a férgese az irtásban, aztán lehetne építkezni.
5/19 anonim válasza:
70 év után végre ismét magyarok kormányoznák Magyarországot.
6/19 anonim válasza:
Sajnos az lenne amit a 2-es leírt. De nem fogják engedni a felsőbb hatalmak hogy egy szélső jobboldali párt nyerjen.
Pedig lehet hogy rájuk szavaznék ha lenne értelme mert azért valljuk be a hazafiasságra a jobbik óta figyelnek oda az emberek.
7/19 anonim válasza:
Nem tudom, az únion meg a többi biztos nem örülne neki.
8/19 anonim válasza:
"Még több érettségi nélküli ember jut a parlamentbe. Hajrá, ez a jövő..."
Bezzeg az érettségi nélküli Schultz nem zavar bennetek!
9/19 anonim válasza:
Szerencsére erre semmi esély nincs, de ha még is megtörténne akkor beláthatatlan következményei lennének. Kivágnának bennünket az unióból a támogatásokat vissza követelnék, behívnák az irániakat és magyarirtásba kezdenének.
10/19 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a hazafiasság-maszlagot! Hazafiasság gyárról vagy fizetőeszközről nem hallottam. A boltban se adnak semmit hazafiasságért. Rendes átlátható, szabadversenyes gazdság kell, akkor helyre rázódna minden, nem erőszakkal rángatni az árakat, különmegállapodni multikkal, (mert alapból senki nem jönne ide), haveroknak kiosztani a zsíros melókat, monopol helyzeteket teremteni, ezeket aki felszámolná, kb kimozdítaná Mo-t a gazdasági lyukból, aztán ha lenne munka, meg pénzük az embereknek, már lehetne magyarkodni szabadidőben, de addig a nyomor ellen nem megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!