Miért van hogy a magyarok az interneten feszt szidják a cigányt, de ha vonaton leülök mellé meg se mer szólalni?
Én nem láttam még balhézós kisebbségit EGYEDÜL. Tehát ha leülsz valaki mellé annak addig semmi baja nincs veled, mi lenne? Viszont ha x+1 kisebbségi zárt térben tartózkodik ahol az X nagyobb egyenlő mint 43 akkor hirtelen felbátorodnak és kinyílik a szájacskájuk (ide más illene de most ez is megteszi). Na és ha ez a helyzet áll fenn akkor mégis melyik egyedül vagy esetleg párban utazó honfitársamnak lenne töke beszólni nekik?
Nem vagyunk mi gyávák, nem kell félreérteni, csupán nem vagyunk ostobák hogy tömeggel kekeckedjünk és a kisebbséggel ellentétben mi nem balhézunk ha többen vagyunk és ti egyedül... Persze vannak kivételek, de ritkábban látok hőzöngő magyart mint cigányt.
nagyon sokszor volt olyan eset is, hogy vonaton támadtak rá magyarokra, szóval ez nem igaz.
és mégis ki az az őrült, aki odamenne 6 dagadt cigányhoz és elkezdené jellemezni őket?
Nemrég a bkv-n amikor utaztam, akkor 2 cigány ült, én meg mellettük álltam. jött a közterületes az ellenőrrel, mindenkitől elkérte a bérletet, valakit meg is büntetett. Aztán amikor ideért hozzánk, akkor ennek a 2-nek nem volt se jegye, se bérlete, de nem akarta őket megbüntetni. Én meg rászóltam hogy mégis ezt hogy képzeli, hogy az előbb megbüntetett, valakit, őket meg nem?! Aztán odahívta a közterületes társát, és a következő megállóban leszálltak velük, és rendőrt hívtak.
ezek is megérik a pénzüket, lószart nem csinálnak csak felveszik a pénzüket..
Persze, mert ő is fél, hogy a 2 megbüntetett cigány legközelebb megvárja a végállomáson a haverokkal és jól megverik, amiért megbüntette őket. A mi vonalunkon volt ilyen, a cigányok rendszeresen ingyen utaznak, mert a kaller nem meri őket megbüntetni, hiszen tudják hol laknak, hol szállnak le, hol mennek egyedül. De ha fehér ember otthon felejt valamit akkor persze azonnal nagy arcuk van, a diákot elhagyó kiscsajt lerakják a pusztában a csekkel.
Mondjuk mindenhol ez van, éjszakai járaton a részegen üvöltő, verekedő társaságot akármilyen színű kikerüli a kaller, de ha valaki józan ember 1 megállóval továbbmegy a közigazgatási határon, akkor arra azonnal rászállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!