Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érettségi nélkül EP elnök?...

Érettségi nélkül EP elnök? Magyarországon melyik "nagy" politikusnak nincs érettségije?

Figyelt kérdés

[link]

Ez azért elég szégyen ,érettségi nélkül osztja az észt a zsebtigris az európai unióban.

A felsőfokú végzettség a minimum lenne egy ilyen poszthoz.

Egyáltalán , hogy tudott idáig eljutni?

Hazánkban vajon melyiknek nincs érettségije?

2013. máj. 21. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem miért védi mindenki ezt a politikust.. Ti tényleg örültök, hogy 8 általánossal bárki irányíthatja az életeteket? Nem a 8 általánossal van a gond, hanem azzal amit ez sugall. Aki nem volt képes egy középiskolát elvégezni, az tájékozatlan és szűk látókörű, mert valószínűleg semmi indíttatása, hogy a gazdaság/társadalom működését mélyebben megértse, mint az átlag (a 8 általános pedig kifejezetten átlag alatti)! Pedig ha valakinek, akkor egy politikusnak mindenhez kéne értenie egy kicsit.. Sajnos ez a tendencia, hogy nem az lesz politikus és nem az irányítja milliók életét, aki odavaló, hanem akinek érzéke van a hatalom megragadásához.
2013. máj. 22. 21:59
 12/16 Sz1u ***** válasza:

Folytatás:

Nincs érettségije még:

Balla Gergő (Jobbik): gépi forgácsoló

Pócs János (Fidesz): ???

Balogh József (Fidesz): mg. gépszerelő (+ vak komondoros)

Hirt Ferenc (Fidesz): szakmunkás

Nem tudom, hogy az előző kommentemet is miért pontoztátok le (nem, mintha érdekelne), de amiket írtam az mind igaz! Talán fáj?

Forrás:

[link]

2013. máj. 23. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy összegyűjtötted a jobboldali alacsonyabb képzettségű képviselőket is.

És akkor inkább legyenek ők fontos EU tisztségekben vagy mit szeretnél?

Egyébként Balogh József körülbelül egy Martin Schulz kaliberű ember személyiségre, tehetségre, legközelebb hátha őt választják.

[link]

[link]

2013. máj. 23. 18:22
 14/16 Sz1u ***** válasza:

18:22

"És akkor inkább legyenek ők fontos EU tisztségekben vagy mit szeretnél?"

A kiírt KÉRDÉSRE válaszoltam!

A "baloldalon", ill. a függetlenek közt nem találtam érettségizettnél alacsonyabb végzettségűt:

Nyakó Istvánnak (MSZP) és Molnár Oszkárnak (független) van csak gimn. érettségije, a többinek min. főiskola, de leginkább egyetemi végzettséggel rendelkeznek.

MSZP:

[link]

Függetlenek:

[link]

2013. máj. 23. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Hiába pontoztatok le eltárcsak, ekkora pozícióba ültetni valakit igenis szégyen. Bezzeg plagibánál, hogy szájaltatok!
2013. máj. 23. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:

"Csak Magyarországon nem tartják senkinek, akinek nincs érettségije-diplomája!"

Te most ugye viccelsz! A nemeteknel a vegzettsegeket es (doktori) cimeket jobban fetisizalo nemzet nincs Europaban, mi magyarok hozzajuk kepest ebben a vonatkozasban sehol nem vagyunk. Ha amerikai lenne, nem lenne ebben semmi meglepo. En egyebkent nem gondolom azt hogy mindenki automatikusan okos, akinek diplomaja van, foleg mivel lattam hogy mennyi sötet ember tudott vegezni az evfolyamomon

2013. jún. 26. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!