Érettségi nélkül EP elnök? Magyarországon melyik "nagy" politikusnak nincs érettségije?
Ez azért elég szégyen ,érettségi nélkül osztja az észt a zsebtigris az európai unióban.
A felsőfokú végzettség a minimum lenne egy ilyen poszthoz.
Egyáltalán , hogy tudott idáig eljutni?
Hazánkban vajon melyiknek nincs érettségije?
Folytatás:
Nincs érettségije még:
Balla Gergő (Jobbik): gépi forgácsoló
Pócs János (Fidesz): ???
Balogh József (Fidesz): mg. gépszerelő (+ vak komondoros)
Hirt Ferenc (Fidesz): szakmunkás
Nem tudom, hogy az előző kommentemet is miért pontoztátok le (nem, mintha érdekelne), de amiket írtam az mind igaz! Talán fáj?
Forrás:
18:22
"És akkor inkább legyenek ők fontos EU tisztségekben vagy mit szeretnél?"
A kiírt KÉRDÉSRE válaszoltam!
A "baloldalon", ill. a függetlenek közt nem találtam érettségizettnél alacsonyabb végzettségűt:
Nyakó Istvánnak (MSZP) és Molnár Oszkárnak (független) van csak gimn. érettségije, a többinek min. főiskola, de leginkább egyetemi végzettséggel rendelkeznek.
MSZP:
Függetlenek:
"Csak Magyarországon nem tartják senkinek, akinek nincs érettségije-diplomája!"
Te most ugye viccelsz! A nemeteknel a vegzettsegeket es (doktori) cimeket jobban fetisizalo nemzet nincs Europaban, mi magyarok hozzajuk kepest ebben a vonatkozasban sehol nem vagyunk. Ha amerikai lenne, nem lenne ebben semmi meglepo. En egyebkent nem gondolom azt hogy mindenki automatikusan okos, akinek diplomaja van, foleg mivel lattam hogy mennyi sötet ember tudott vegezni az evfolyamomon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!